Witam, jeśli chodzi o początkujące mamy, polecam zestaw na dobry początek: laktator, butelki, pojemniczki- wszystko razem, żeby niczego nie zapomnieć, w dodatku w przystępnej cenie. Zresztą obie firmy- AVENT i Philips, są jak najbardziej uznane i sprawdzone, chyba nie trzeba dużo o tym mówić
reklama
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Jak ja byłam u tego faceta to coneco po 260, a te Espiro po 320 ( ja kupiłam po 279). A ten facet Coneco zachwalał i zachwalał, hi hi :-) Ale wybralismy espiro ze wzgledu na wage. My tez mielismy miec ciemny niebieski, ale bedzie czerwono-czarny :-) :-) Mi chodzi głownie na jakies dłuzsze trasy i wyjazdy, bo tutaj na spacerki do lasu itd. i tak bede moj "kombajn" brała, bo sie łatwo prowadzi i moge jedną ręka spokojnie prowadzic, a to dla mnie wazne jak ide z psem. A parasolke da sie jedna reka wozic??
Gretchien nasze maluchy to juz mają około 9 miesiecy, wiec nam ta reklama sie nie przyda :-)
Gretchien nasze maluchy to juz mają około 9 miesiecy, wiec nam ta reklama sie nie przyda :-)
Ostatnia edycja:
Martynka1987
A ja wylicytowałam:
FISHER PRICE HIPOPOTAM JEZDZIK+KLOCKI SENS NR1261 (685185641) - Aukcje internetowe Allegro
Kolezanka ostatnio kupiła i strasznie mi się spodobał :-)
Wezcie mnie strzelcie, zebym juz zabawek nie kupowała, bo nie mam sie z tym gdzie podziac, he he
FISHER PRICE HIPOPOTAM JEZDZIK+KLOCKI SENS NR1261 (685185641) - Aukcje internetowe Allegro
Kolezanka ostatnio kupiła i strasznie mi się spodobał :-)
Wezcie mnie strzelcie, zebym juz zabawek nie kupowała, bo nie mam sie z tym gdzie podziac, he he
Martynka1987
Rafałkowi z tej fontanny tez najbardziej te piłki się podobają, wiec moze tym rzucac i w ogóle byli mu piłki wypadły hi hi
Martynka1987
My tez mamy :-) Taki basen dmuchany i 100 piłek kolorowych hi hi
reklama
Podziel się: