reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Witam, jeśli chodzi o początkujące mamy, polecam zestaw na dobry początek: laktator, butelki, pojemniczki- wszystko razem, żeby niczego nie zapomnieć, w dodatku w przystępnej cenie. Zresztą obie firmy- AVENT i Philips, są jak najbardziej uznane i sprawdzone, chyba nie trzeba dużo o tym mówić:)

reklama
Jak ja byłam u tego faceta to coneco po 260, a te Espiro po 320 ( ja kupiłam po 279). A ten facet Coneco zachwalał i zachwalał, hi hi :-) Ale wybralismy espiro ze wzgledu na wage. My tez mielismy miec ciemny niebieski, ale bedzie czerwono-czarny :-) :-) Mi chodzi głownie na jakies dłuzsze trasy i wyjazdy, bo tutaj na spacerki do lasu itd. i tak bede moj "kombajn" brała, bo sie łatwo prowadzi i moge jedną ręka spokojnie prowadzic, a to dla mnie wazne jak ide z psem. A parasolke da sie jedna reka wozic??

Gretchien nasze maluchy to juz mają około 9 miesiecy, wiec nam ta reklama sie nie przyda :-)

Ostatnia edycja:
No może Wam już nie, kochane, ale jest dużo Mam, które wchodzą w takie wątki, żeby się czegoś dowiedzieć i z myślą o nich to pisałam;-)Pozdrawiam

reklama
U nas z fonatanny też nalepsze piłeczki.
Martynka ja sama nie wiem kiedy z jeden grzechotki zrobiły sie 3 kosze zabawek hehehe

Do góry