reklama
malena81
mamusia październikowa 08
Malena - z niań polecam babyono... naprawdę ma spory zasięg !!
ELEKTRONICZNA NIANIA BabyOno GWARANCJA HIT CENOWY (891771549) - Aukcje internetowe Allegro
Dzięki Ania.
Właśnie się m.in. nad Baby Ono zastanawiam...
malena81
mamusia październikowa 08
Malena ja mam taka nianie Baby Ono na zbyciu. Praktycznie jej nie uzywalismy. Musiałabym tylko poszukac kartonik. Jest z lampka i kolysanką Oddam za 70zł + przesyłka.
To może bym kupiła, tylko muszę poczekać na kasę, bo teraz pustki na koncie...
strasznie kusi mnie coś takiego: !!!Grająca Fontanna HAPPY BALL z kulkami!!! (891834276) - Aukcje internetowe Allegro
byliśmy ostatnio u znajomych których synek to ma i Alicjja była zafascynowana
tylko nie wiem z jakiej okazji namówić P. na zakup tego.... nawet do 1 dnia wiosny jeszcze daleko ;-)
tylko nie wiem z jakiej okazji namówić P. na zakup tego.... nawet do 1 dnia wiosny jeszcze daleko ;-)
strasznie kusi mnie coś takiego: !!!Grająca Fontanna HAPPY BALL z kulkami!!! (891834276) - Aukcje internetowe Allegro
ta fontanna jest swietna ale moje smyki szybko ja rozpracowały lepiej kupic droższą i sabilniejsza
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
My tez ją mamy i Rafał już ją połamał w kilku miejscach, a do tego cos słabo te piłki już skaczą.... Chyba lepiej faktycznie dołożyc... Chociaz ta orginalna z playskool to chyba ponad 100zł kosztuje... Wiec nie wiem :-)
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Wybaczcie, że to napiszę, ale już nie mogę patrzeć na zabawki. Sprzedałam ich juz tyle, a drugie tyle przede mną... Mama jeszcze mówi, że znowu cos dokupiła (a przecież dzieciaki w Stanach zostawiły ich mnóstwo)..... Głowa mnie rozbolała....
reklama
Bartek takie ma i bardzo lubi się tym bawić, ale przewraca np do góry nogami tak że kulki wylatują albo wrzuca tam małe zabawkistrasznie kusi mnie coś takiego: !!!Grająca Fontanna HAPPY BALL z kulkami!!! (891834276) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: