Te nosidełka są dla starszych dzieci i nosisz je tak długo dopóki dziecko chce. Dziewczyny noszą je nawet jak maluchy mają 3/4 lata. Jak na razie nie zapowiada się żeby Kacper zaczął w najbliższym czasie chodzić a na moim zadupiu w zimie jak jest śnieg z wózkiem nie przejedziesz.... Zresztą wyjście do sklepu z nim teraz to koszmar bo albo na ziemi i mi ucieka albo na ręce a w tedy nie mam jak zrobić zakupów a o dziwo lubi być jeszcze noszony. Mam chusty ale w nie nie da się już zawiązać bo mi ucieka. Jak jest już zawiązany to niema problemu ale potrzebne są do tego minimum 2 osoby bo tak się wierci... A w tym nosidełku tylko zapinam go i przypinam klamry a nie wiąże na sobie.
reklama
Marma wiesz skoro tobie sie przyda to kupuj. Ale jakos niewyobrażam sobie 3/4 latka w nosidle U nas po osiedlu jezdzi dziewczynka w wózku ma chyba z 4 lata jak nie wiecej i do tego ze smoczkiem. PORAŻKA (Kace kiedyś pokazywałam)
Czarna a moze kupisz ode mnie;-)
Ubranko do chrztu firmy Krasnal 68 A020 CHRZEST (755282738) - Aukcje internetowe Allegro
Do tego sa buty, zakupione juz osobno, takie jak na zdjeciu ma ten chlopczyk tylko bezowe. Garniturek sliczny;-)Zalozony tylko raz, rozm. 80
Ubranko do chrztu firmy Krasnal 68 A020 CHRZEST (755282738) - Aukcje internetowe Allegro
Do tego sa buty, zakupione juz osobno, takie jak na zdjeciu ma ten chlopczyk tylko bezowe. Garniturek sliczny;-)Zalozony tylko raz, rozm. 80
wybór noszenia go pod pachą albo na plecach..... Na razie na zakupy latam z nim w jednej ręce i torbom w drugiej a poza tym od dawna chciałam je mieć To tak jak u Ciebie Czarna z tym i wózkami
A jak ja zabieram Kacprowi smoczek i uczę pić z kubeczka to słyszę że mu dzieciństwo odbieram...
A jak ja zabieram Kacprowi smoczek i uczę pić z kubeczka to słyszę że mu dzieciństwo odbieram...
blond_20
Czarownica
hehehe no pieknieA jak ja zabieram Kacprowi smoczek i uczę pić z kubeczka to słyszę że mu dzieciństwo odbieram...
ja od paru dni probuje dawac smoczek malemu tylko do spania ale roznie mi to idzie.i poranne mleko zamieniac na normalne sniadanie, a na wieczor chce zeby kaszke jadl z lyzeczki, a heratki z niekapka.nauczyl sie nawet ostatnio.wiem duzo pracy przed nami...
reklama
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Pati jak tylko zasypia ze smokiem to daj na razie spokoj, jeszcze z poł roku spokojnie moze tak byc. U mnie tez tak jest :-) A moze nasi panowie sami je rzucą. Wazne zeby nasze dzieciaki nie mały dydków całymi dniami, a jak tylko do zasypiania to luzik :-)
Podziel się: