reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Te nosidełka są dla starszych dzieci i nosisz je tak długo dopóki dziecko chce. Dziewczyny noszą je nawet jak maluchy mają 3/4 lata. Jak na razie nie zapowiada się żeby Kacper zaczął w najbliższym czasie chodzić a na moim zadupiu w zimie jak jest śnieg z wózkiem nie przejedziesz.... Zresztą wyjście do sklepu z nim teraz to koszmar bo albo na ziemi i mi ucieka albo na ręce a w tedy nie mam jak zrobić zakupów a o dziwo lubi być jeszcze noszony. Mam chusty ale w nie nie da się już zawiązać bo mi ucieka. Jak jest już zawiązany to niema problemu ale potrzebne są do tego minimum 2 osoby bo tak się wierci... A w tym nosidełku tylko zapinam go i przypinam klamry a nie wiąże na sobie.

reklama
Marma wiesz skoro tobie sie przyda to kupuj. Ale jakos niewyobrażam sobie 3/4 latka w nosidle:eek::eek::eek: U nas po osiedlu jezdzi dziewczynka w wózku ma chyba z 4 lata jak nie wiecej i do tego ze smoczkiem. PORAŻKA (Kace kiedyś pokazywałam)

Marma jak dasz rade go dxwigac i z myslą o drugim to kupuj;-)

Ano widziałam tą laskę - maskara, krzywdę dziecku robi.

wybór noszenia go pod pachą albo na plecach..... Na razie na zakupy latam z nim w jednej ręce i torbom w drugiej a poza tym od dawna chciałam je mieć :-D:-D:-D To tak jak u Ciebie Czarna z tym i wózkami :)

A jak ja zabieram Kacprowi smoczek i uczę pić z kubeczka to słyszę że mu dzieciństwo odbieram...

A jak ja zabieram Kacprowi smoczek i uczę pić z kubeczka to słyszę że mu dzieciństwo odbieram...
hehehe no pieknie
ja od paru dni probuje dawac smoczek malemu tylko do spania ale roznie mi to idzie.i poranne mleko zamieniac na normalne sniadanie, a na wieczor chce zeby kaszke jadl z lyzeczki, a heratki z niekapka.nauczyl sie nawet ostatnio.wiem duzo pracy przed nami...

reklama
Pati jak tylko zasypia ze smokiem to daj na razie spokoj, jeszcze z poł roku spokojnie moze tak byc. U mnie tez tak jest :-) A moze nasi panowie sami je rzucą. Wazne zeby nasze dzieciaki nie mały dydków całymi dniami, a jak tylko do zasypiania to luzik :-)

Do góry