reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Z fotkami to będzie kłopot, bo wszystko w garażu, w domu na razie miejsca brak :sorry2:
Ale żadne szaleństwo - akcesoria canpol i baby ono (sprawdziły się przy Martynce), a przewijak jest pomarańczowy w misie ;-)

A ja szukam u siebie jednolitego cienkiego kocyka i nie moge dostac:baffled::baffled: ale jest jeszcze jeden sklep do którego niedojechałam jak tam nie bedzie znów zostanie allegro:laugh2:

To taki skromny zakup poniewaz wiekszosc mam ale jak cos wpadnie w oko to nie umiem sie powstrzymac:-D. Nika002.jpg
Do kumpeli juz wyslalam pytanko o ten stroj co zdjecie wkleilam ciekawe czy odpisze:confused:

Minisia słodziaki jak zwykle:)))
A ja znów do Ciebie z prosba:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: czy dałoby rade zmierzyc na jaka jest wysokosc od podłoza do gondolki w twojej karocy????
Bo napisałam do goscia ma mi Treeco zmierzyc chce miec porównanie aby nie był taki karzeł na Cosmo:szok:

reklama
Do góry