reklama
K
Kinga85
Gość
ojejj nawet sie pomylić nie dadzą ;-)
sorki za gafe hehehe. Wiadomo o co kaman
sorki za gafe hehehe. Wiadomo o co kaman
i jeszcze to ) tak sie ciesze juz najprawdopodobniej bedziemy sie w weekend wprowadzac, musza nam jeszcze tylko wycyklinowac i wyolejowac podloge i skonczyc blat w kuchni
Załączniki
Ostatnia edycja:
hehe ostatnio kumpela smiala sie ze dobieralam kolor scian pod odkurzacz a tak naprawde to do odkurzania tych wszystkich pylow Jacka ojciec wytargal go z piwnicy
nie ten pokoik to pokoik Agatki i on na zdjeciach wyglada na niebieski a ten kolor w duluxie nazywa sie francuska lilia i na zywo wlasnie taki lila troche
nie wiem czemu nie mialam zdjecia sypialni tam mamy jedna sciane sliwke wegierke a reszte scian pastelowy jasmin czyli kontrastowo
no i tak mamy polaczony przedpokoj z salonem i kuchnia, jest w sumie fajna przestrzen dzieki temu
nie ten pokoik to pokoik Agatki i on na zdjeciach wyglada na niebieski a ten kolor w duluxie nazywa sie francuska lilia i na zywo wlasnie taki lila troche
nie wiem czemu nie mialam zdjecia sypialni tam mamy jedna sciane sliwke wegierke a reszte scian pastelowy jasmin czyli kontrastowo
no i tak mamy polaczony przedpokoj z salonem i kuchnia, jest w sumie fajna przestrzen dzieki temu
reklama
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Hehehe, Agaton, moglybysmy razem bawic sie w aranzacje wnetrz;-). U nas kuchnia tez w takim mniej wiecej kolorze, w sypialni podobne kontrasty. Fioletowa ( sliwkowa) sciana i kontrast w magnolii chyba. Jasminem dla kontrastu malowalam sciane w kuchni, ale dla mnie to poprostu bialy/zlamany. Za bialy i bede przemalowywac chyba na lekka kawe z mlekiem, z przewaga mleka. U Manki mialbyc wlasnie tez ten kolor na jednej ze scian, ale akurat nie bylo i wzielam z mieszalnika. Ale bardzo mi sie podoba ten odcien.
My byc moze tez sie bedziemy w ten weekend przprowadzac, przynajmniej chcialabym bardzo.
W ogole smieje sie z Mackiem, ze ciagle kupuje jakies farby, ciagle mysle, ze to inny odcien, a wychodzi na to, ze wiekszosc chalupy mam w jasnych kremo-bezach.
My byc moze tez sie bedziemy w ten weekend przprowadzac, przynajmniej chcialabym bardzo.
W ogole smieje sie z Mackiem, ze ciagle kupuje jakies farby, ciagle mysle, ze to inny odcien, a wychodzi na to, ze wiekszosc chalupy mam w jasnych kremo-bezach.
Podziel się: