reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

reklama
hejo.. no dobra w koncu ja moge pokazac kilka zdjec naszej norki ;))

Załączniki

• DSC05865.JPG
    DSC05865.JPG
    90,3 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC05867.JPG
    DSC05867.JPG
    88,5 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC05868.JPG
    DSC05868.JPG
    94,7 KB · Wyświetleń: 69
  • DSC05869.JPG
    DSC05869.JPG
    91,4 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC05871.JPG
    DSC05871.JPG
    73,9 KB · Wyświetleń: 57
i jeszcze to ;)) tak sie ciesze juz najprawdopodobniej bedziemy sie w weekend wprowadzac, musza nam jeszcze tylko wycyklinowac i wyolejowac podloge i skonczyc blat w kuchni ;)

Załączniki

• DSC05874.JPG
    DSC05874.JPG
    95,1 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC05875.JPG
    DSC05875.JPG
    108 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC05877.JPG
    DSC05877.JPG
    86,9 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
Agaton, fajny odkurzacz ;-) Oldskulowy ;-):-D

Mieszkanko super :tak::-) Macie salon z kuchnią? Kuchnia bardzo fajnie wygląda :tak::-) I łazienka super :happy: Klimatyczna :-) Niebieski pokój to sypialnia?

hehe ostatnio kumpela smiala sie ze dobieralam kolor scian pod odkurzacz ;) a tak naprawde to do odkurzania tych wszystkich pylow Jacka ojciec wytargal go z piwnicy ;)

nie ten pokoik to pokoik Agatki i on na zdjeciach wyglada na niebieski a ten kolor w duluxie nazywa sie francuska lilia i na zywo wlasnie taki lila troche ;)

nie wiem czemu nie mialam zdjecia sypialni tam mamy jedna sciane sliwke wegierke a reszte scian pastelowy jasmin czyli kontrastowo

no i tak mamy polaczony przedpokoj z salonem i kuchnia, jest w sumie fajna przestrzen dzieki temu

no i znalazlam sypialnie, zdjecia srednie bo robilam na szybko, no i rzeczywiscie zdjecie od strony balkonu tez by sie przydalo ale to juz musze zrobic bo nie mam takigo

Załączniki

• DSC05873.JPG
    DSC05873.JPG
    77,3 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Hehehe, Agaton, moglybysmy razem bawic sie w aranzacje wnetrz;-). U nas kuchnia tez w takim mniej wiecej kolorze, w sypialni podobne kontrasty. Fioletowa ( sliwkowa) sciana i kontrast w magnolii chyba. Jasminem dla kontrastu malowalam sciane w kuchni, ale dla mnie to poprostu bialy/zlamany. Za bialy i bede przemalowywac chyba na lekka kawe z mlekiem, z przewaga mleka. U Manki mialbyc wlasnie tez ten kolor na jednej ze scian, ale akurat nie bylo i wzielam z mieszalnika. Ale bardzo mi sie podoba ten odcien.
My byc moze tez sie bedziemy w ten weekend przprowadzac, przynajmniej chcialabym bardzo.

W ogole smieje sie z Mackiem, ze ciagle kupuje jakies farby, ciagle mysle, ze to inny odcien, a wychodzi na to, ze wiekszosc chalupy mam w jasnych kremo-bezach.

Do góry