Patii_666
Fanka BB :)
Hej dziewczyny podepnę sie pod temat, może któras będzie umiała pomoc, córka urodzona 31.03 z waga 3730spadla do 3520 karmiona piersią plus dokarmianie moim mlekiem butelka po trzech tygodniach sprawdzaliśmy kontrolnie ledwie odrobiła swoją wagę 3780,kazali dalej kp i dokarmiać mm, teraz po kolejnych dwóch tygodniach 3952, znów karzą mi kp i dokarmiać problen jest w tym ze mała po piersi nie chce już butli, czasem wypije 5-10ml, gdy podam jej samo mm wypije max 60ml, po moim mleku ulewa się jej i to nawet sporo, powiedziałabym że chlusta, po mm troszeczkę tylko w kącikach ust, zależy mi bardzo na kp syna karmiłam 15-17miesiecy bez żadnego problemu, nie wiem jak podejść do sprawy, kolejna kontrolę mamy za tydzień, dziś podałam jej zagęszczacz przed kp mimo to ulewa, nie wiem czy próbować podawać więcej zagęszczacza, czy przez ten tydzień podawać tylko mm i zobaczyć czy waga wzrośnie, jestem strasznie rozbita, zależy mi bardzo na kp ale gdy myślę że ma taki mały przyrost to chce zejść na mm dla jej dobra i tak się miotam, nie jestem w stanie zdecydować.. ani złapać jakiekolwiek dobrego rozwiązania aby zostać przy kp..