reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Reakcja na ziemniaka

Kurcze, a mojej małej coś ten Sinlac nie podchodzi - jakby kompletnie jej nie smakował... Zauważyłam, że ona nie lubi chyba słodkich smaków:(
Happybeti powiedz, czy zagęszczałać mleko Sinlakiem? Czy nie ma sensu? Bo moja Zosia pije mleko 5 razy i je póki co obiadek - gastrolog twierdzi, że ze spokojem, niedługo wdrożymy owoce itd. Pije tylko wode. A ja się zastanawiam, czy by jej jakiejś kaszkeszki nie podać (myślalam wlaśnie o Sinlaku, ale piernik mały nie bardzo chce...) czy moje jakiś kleik wieczorem....? Dopowiem, że kaszki owocoe póki co odpadają, ze względu na zawarte w nich mleko modyfikowane, cukie i owoce, których Zośka jeszcze nie je....Ma ostatnio bunt i nie chce pić mleka na II śniadanie i nie wiem co z tym zrobić... Co zyskałaby dzięki kaszce? Bedę wdzięcza za radę...

reklama
Do góry