reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ready Steady Go - czyli wiadomości ze szpitala (BEZ KOMENTARZY)

reklama
SMS od Emilchen:

"Dominik urodził się wczoraj przez CC po 10 godzinach regularnych skurczy na 3 pompach oksytocyny.
Było ciężko, ale powoli dochodzę do siebie.
Małego jeszcze mi nie przynieśli, robią badania z uwagi na długi poród.
Dostał 10pkt, ważył 3800g i mierzył 60cm."

Wiadomość skopiowana z głównego od Filipiamama:

" Leżę na przedporodowej pod kroplówką. Coś się ruszyło, a blizna cienka więc chyba będzie decyzja o cc"

Wiadomość od EMILCHEN :

"My caly czas w szpitalu:( maly zarazil sie paciorkowcem podczas porodu i w ogole lezal na innym oddziale niz ja:( teraz ja juz wypisana ale jestem z nim na takiej sali dla mam z chorymi dziecmi. Bierze antybiotyk do jutra i zobaczymy. Ogolnie objawow nie ma. Jest malym nerwusem, nie chwyta piersi bo od razu jak mu sie nie uda to strasznie krzyczy:( dlatego w wiekszosci pije sztuczne. Pozdrowienia dla wszystkich"

" Opieka taka srednia. Duzo by pisac. Ja jakos wolno dochodze do siebie, rana ogranicza ruchy i w dodatku mam straszliwe obrzeki na nogach do tego stopnia, ze trudno mi chodzic... I do tego wlasnie absorbujace dziecko;) chociaz musze nieskromnie stwierdzic, ze Dominik jest przesliczny, slodki i do schrupania:) pogratuluj ode mnie rozpakowanym"

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry