reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

RAPORT PORODOWY I ZDJECIA MALENSTW- bez komentarzy prosze

reklama
Aga, Antoś śliczny.
Taki prawdziwy Antek i już.
Czechow, ale ślicznotka z tej Twojej Gabrysi

Ups, nie zmieściłąm się w jednym poście.
A to nasz Ignaś jako Mikołaj z siwą brodą
dsc000369lh.jpg

Za chwilę idę na spacer :)
bartekz040183kc.jpg

Robią zdjęcie? No to spojrzę!
bartekz040296yk.jpg

Śpię sobie słodko...
bartekz040485pq.jpg

No to jedziemy! W drogę :)
bartekz040555cq.jpg

Taką mam blond czuprynkę O0
bartekz040611js.jpg

A taki jestem duży!!
bartekz040915go.jpg

Znowu mama z aparatem- zapozuję ::)
bartekz041289ng.jpg

Nawet w bieliźnie mnie przyłapali!! ;)
bartekz041423iw.jpg

Zrobię minkę :o
bartekz041459xy.jpg

Co ta mama do mnie mówi?? ???
bartekz041570za.jpg

Co ja robię tu?? ??? :D
bartekz041637lu.jpg

Anusiakanusia mam prośbę, bo widziałam, że dane o Oskarku są niepełne. Ur. o 15.50 ; 52 cm, 3380 długości. Dzieki!

Izabelka, widzę, że zmienilaś suwaczek :) fajny :) Co patrzyłam na tamten to chciałam Oskarkowi wysyłać życzenia z okazji ukończenia pierwszego miesiąca ;)

reklama
ale macie sliczne bobaski sa takie slodkie ze mozna je schrupac, ja starania zaczynam w maju ale juz czekam niecierpliwie.Pozdrawiam i duzo zdrowka dla Was i bobasow

Do góry