reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rady nie od parady :)

Sposób na okna z octem reczniczkami i ponczochami jest boski FROTKA kocham cię :) patrze na te moje idealne okna jak ciele na malowane wrota, dzięki, a do tej pory nienawidziłam tej czynności

reklama
myszowata ja robię taką papkę z sody i octu - nakładam na plamę tzn wcieram w palmę po ok. 15 minutach wrzucam do pralki do wyprania. tylko na początku zrób sobie test na tkaninie co by plamy nie wyszły :) mnie schodzą tym super plamy z błota::)

myszowata ja robię taką papkę z sody i octu - nakładam na plamę tzn wcieram w palmę po ok. 15 minutach wrzucam do pralki do wyprania. tylko na początku zrób sobie test na tkaninie co by plamy nie wyszły :) mnie schodzą tym super plamy z błota::)
dzięki, wypróbuję:* w Święta moje nowe białe spodnie schlapał mi samochód i oczywiście mimo dodania do prania odplamiacza nie zeszło - został jakby taki szary cień:-(

Dziewczyny czy jest jakis sposob dobrego wyprania recznika, ktory byl przetrzymany mokry w koszu na bielizne przez pare dni??? Moj madry M nie pomyslal i wrzucil na samo dno kosza mokry recznik w srode, a ja myslac, ze nic nie ma do prania przez wszystkie dni jak bylam w pracy, nie sprawdzalam :wściekła/y:. I teraz po praniu dalej zalatuje :(. Mysle, zeby go wywalic?

reklama
Do góry