reklama
Liza
Fanka BB :)
Hej dziewczyny.
Ja również teraz zamierzam chodzic na wizyty na Józefów ale niewiem na jakiego lekarza sie zdecydowac. musze sie szybko umowic bo w tym tyg lub na nastepny i niewiem czy da tak rade, wczesniej chodzilam prywatnie...
Którego ginekologa polecacie?
Pozdrawiam
Ja również teraz zamierzam chodzic na wizyty na Józefów ale niewiem na jakiego lekarza sie zdecydowac. musze sie szybko umowic bo w tym tyg lub na nastepny i niewiem czy da tak rade, wczesniej chodzilam prywatnie...
Którego ginekologa polecacie?
Pozdrawiam
Cześć Elizka2,ja chodziłam prywatnie do doktor Moniki Bator-Gregorczyk,rewelacyjna babka i lekarz.Pracowała kilka lat na Józefowie,teraz w warszawie w szpitalu .Rodziny dzieciątka Jezus.W radomiu przyjmuje w piątki,prowadzi ciąże i nie tylko,niestety prywatnie.Ale naprawdę warto do niej chodzić,świetna specjalistka.
CZESC JA RODZIŁAM DWA LATA TEMU NA JÓZEFOWIE MIAŁAM PORÓD RODZINNY, OPŁATA 300ZŁ JEDNE POŁOZNE POMOGŁY INNE OBOJĘTNE , MĄŻ BYŁ CAŁY CZAS , PORÓD DŁUGI I WYCZERPUJĄCY JAK POPROSIŁAM COŚ NA PRZYSPIESZENIE POLOŻNA POWIEDZIAŁA ZE W NOCY NIE DAJĄ TERAZ WNIOSKUJE ZE CHIAŁA DODATKOWO W KIESZONKĘ. W KOŃCOWEJ FAZIE PORODU POŁOŻNA BARDZO MI POMOGŁA ALE CO NAJSMIESNIEJSZE SAMA UPOMNIAŁA SIE O PIENIĄDZE -STWIERDZIŁA ZE ZE WSZYSTKICH ZASTRZYKOW I LEKÓW ICH ROZLICZJA .MĄŻ DAŁ 100ZŁ ALE TERAZ BYM CHYBA NIE DAŁA-HAMSTWO. NIECH MA 10 TAKICH PORODOW ILE DOROBI? OPIEKA LEKARZY BARDZO DOBRA MILI KONKRETNI.OGOLNIE WARONKI BARDZO DOBRE OPIEKA TEZ MOGĘ POWIEDZIEĆ ZE JESTEM ZADOWOLONA.NATOMIAST JEZELI CHODZI O POBYT NA SALI ZNIECZULICA DZIECI PLĄCZĄ GŁODNE MATKI NIE UMIEJĄ DZIECI PRZYSTAWIAĆ DO PIERSI PIELĘGNIARKI Z ŁASKI POKAZUJĄ CO I JAK NATOMIAST CHĘTNIE PROPONUJĄ WIZYTY DOMOWE I POMOC OCZYISCIE PRYWATNĄ.
jA NASZCZESCIE SOBIE PROADZIŁAM , BADANIE SŁUCHU KTÓRE KAZDE DZIECKO MUSIAŁO PRZEJSC BYLO KOSZMAREM DLA MATEK CO DRUGIEMU DZIECKU WYCHODZIŁO ZLE CZYLI JAKAS WADA SŁUCH CO SIĘ PÓŹNIEJ OKAZAŁO POPSUTY BYŁ APARAT :-) WIADOMO ZE ZAWSZE JEST COS NIE TAK I NIGDY NIE EBDZIE IDEALNIE ALE OGÓLNIE BYŁO OK NIE MA CO WYMAGAĆ NIE WIADOMO CZEGO WKONCU TAKĄ MAMY SŁUŻBE ZDROWIA.
TARAZ JESTEM W DRUGIEJ CIĄZY I CHYBA TEŻ UDAM SIE NA JÓZEFÓW CHOCIAŻ CIEKAWA JESTEM JAK JEST NA TOHTERMANA. POZDRAWIAM W RAZIE PYTAN PISZCZIE
jA NASZCZESCIE SOBIE PROADZIŁAM , BADANIE SŁUCHU KTÓRE KAZDE DZIECKO MUSIAŁO PRZEJSC BYLO KOSZMAREM DLA MATEK CO DRUGIEMU DZIECKU WYCHODZIŁO ZLE CZYLI JAKAS WADA SŁUCH CO SIĘ PÓŹNIEJ OKAZAŁO POPSUTY BYŁ APARAT :-) WIADOMO ZE ZAWSZE JEST COS NIE TAK I NIGDY NIE EBDZIE IDEALNIE ALE OGÓLNIE BYŁO OK NIE MA CO WYMAGAĆ NIE WIADOMO CZEGO WKONCU TAKĄ MAMY SŁUŻBE ZDROWIA.
TARAZ JESTEM W DRUGIEJ CIĄZY I CHYBA TEŻ UDAM SIE NA JÓZEFÓW CHOCIAŻ CIEKAWA JESTEM JAK JEST NA TOHTERMANA. POZDRAWIAM W RAZIE PYTAN PISZCZIE
Ja chodziłam do dr skałolubni w pierwszej ciąży teraz jestem w 10 tyg i tez chodziłam do niego na staniej wizycie mnie wkurzył i więcej nie pójdę.
Wczoraj byłam na wizycie u dr lesisza super facet -rewelacja.
Nie wiedziałam ze badanie może być bezbolesne , nawet nie poczułam kiedy zrobił mi cytologie,czego nie mogę powiedzieć o poprzedniku dwa dni nie mogłam chodzi po badaniu:-(.dr lesisz konkretny i bardzo miły , wszystko wyjaśnia nie trzeba ciągnąc za język jestem pewna ze każda z was wyszłaby zadowolona i w pełni uswiadomiona byłam bardzo mile zaskoczona.pozdrawiam
Wczoraj byłam na wizycie u dr lesisza super facet -rewelacja.
Nie wiedziałam ze badanie może być bezbolesne , nawet nie poczułam kiedy zrobił mi cytologie,czego nie mogę powiedzieć o poprzedniku dwa dni nie mogłam chodzi po badaniu:-(.dr lesisz konkretny i bardzo miły , wszystko wyjaśnia nie trzeba ciągnąc za język jestem pewna ze każda z was wyszłaby zadowolona i w pełni uswiadomiona byłam bardzo mile zaskoczona.pozdrawiam
kasienka77
Fanka BB :)
mam nadzieję ,że ktoś tu zajży . do lekatza chodze prywatnie i na NFZ do dwóch różnych .czekam na wasze opinie.
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Cześć dziewczyny
Przeprowadziłam się pod Opoczno ale niestety nie słyszałam o szpitalu Opoczyńskim nic dobrego Jak jest ze szpitalami w Radomiu???
Przeprowadziłam się pod Opoczno ale niestety nie słyszałam o szpitalu Opoczyńskim nic dobrego Jak jest ze szpitalami w Radomiu???
reklama