Hej pisze z poradą czy może ktoś przechodził przez to co mam od wczoraj ... Więc od wczoraj mam ból przeszywający jakby od podbrzusza do odcina lędżwoeego po lewej stronie .Jestem w 8 tyg ciązy dwa tygodnie temu byłam i serduszko biło wysztko ok .Dziś dzwoniłam to mam brać magnez i nospę może któraś miała w tym tyg podobnie i wyszło ze wszystko ok jest .Czytałam że dziecko rośnie że może 2 i 3 trymestrze uciskac na miednice itp ... Nie wiem co myśleć to takie z boku jakby skurcze były i nie krwawię
reklama
letniamamusia
Aktywna w BB
Zawsze możesz iść na izbę przyjęć, aby nie martwić się niepotrzebnie. Nie pamiętam czy ja tak miałam, w ciąży byłam dawno temu, ale niestety w niedonoszonej więc nie będę się wypowiadać. Słyszałam od innych dziewczyn i dużo czytałam, że miały tak samo, nie wiem czy mówimy o tym samym, ale kłucia i bóle jak na okres i szczęśliwie urodziły.
hemoglobina
Moderator
Ja tak miałam w każdej ciążyZawsze możesz iść na izbę przyjęć, aby nie martwić się niepotrzebnie. Nie pamiętam czy ja tak miałam, w ciąży byłam dawno temu, ale niestety w niedonoszonej więc nie będę się wypowiadać. Słyszałam od innych dziewczyn i dużo czytałam, że miały tak samo, nie wiem czy mówimy o tym samym, ale kłucia i bóle jak na okres i szczęśliwie urodziły.
Irene_555
Fanka BB :)
Na początku ciąży takie bóle są normalne, bo macica zaczyna się powiększać i organizm przechodzi duzo zmian. U mnie bole krzyza byly pierwszym objawem ciazy. Jeżeli jednak do bólu dojdzie krwawienie to trzeba jechać na IP. No i tez jezeli będzie Cie to mocno niepokoić, albo ból będzie się nasilać, to też lepiej to skontrolować.
Podziel się: