reklama
Sandi19
Zaciekawiona BB
Na zdjęciu nie widać tej kreski tak, lekarz powiedział że coś czuję ale mam przyjść za dwa tygodnieNo i lekarz palcami to nic nie wyczuje jak ciąża jest tak wczesna, że nawet na teście nie widać [emoji6]
Ale lekarz nie ma co czuć. Jak ta kreska nawet tam jest to ta ciąża jest tak wczesna, że nawet za tydzień i to przez usg nic nie będzie widać. A co dopiero wymacać coś przez badanie manualne
Na zdjęciu nie widać tej kreski tak, lekarz powiedział że coś czuję ale mam przyjść za dwa tygodnie
Zmień lekarza, skoro bada Cię podczas krwawienia, wiedząc że testy są negatywne i w dodatku zamiast ewentualnie zrobić usg i wysłać na bete to bada Cię manualnie i jeszcze daje do zrozumienia, że coś czuje, [emoji1787][emoji2296][emoji2368] zakładając, że jeśli tam cokolwiek jest to w środku macicy byłby pęcherzyk wielkości ziarenka maku albo piasku i ciekawe jak on to czuje[emoji18]
Jakby nie patrzeć jest lekarzem zna się lepiej niż my wszystkie razem wzięte, okaże się za dwa tygodnie
Sandi19
Zaciekawiona BB
A kto pisał że badał mnie podczas krwawienia?Zmień lekarza, skoro bada Cię podczas krwawienia, wiedząc że testy są negatywne i w dodatku zamiast ewentualnie zrobić usg i wysłać na bete to bada Cię manualnie i jeszcze daje do zrozumienia, że coś czuje, [emoji1787][emoji2296][emoji2368] zakładając, że jeśli tam cokolwiek jest to w środku macicy byłby pęcherzyk wielkości ziarenka maku albo piasku i ciekawe jak on to czuje[emoji18]
Lily2389
Fanka BB :)
To jak cię badał? Bo nie za bardzo rozumiemA kto pisał że badał mnie podczas krwawienia?
Sandi19
Zaciekawiona BB
11 miałam dostać miesiączkę której nie dostałam, miałam zwykle plamienia 12, zrobiłam test który był negatywny. Dzisiaj zrobiłam test wyszły dwie kreski ale druga taka cieniutka słabo widać na zdjęciu. Byłam u ginekologa i powiedział że coś czuję ale ze mam przyjść za dwa tygodnie. Czego tu nie da się zrozumieć?
reklama
Lily2389
Fanka BB :)
Tylko zapytałam jak wyglądało badanie u ginekologa, żadnej złośliwości11 miałam dostać miesiączkę której nie dostałam, miałam zwykle plamienia 12, zrobiłam test który był negatywny. Dzisiaj zrobiłam test wyszły dwie kreski ale druga taka cieniutka słabo widać na zdjęciu. Byłam u ginekologa i powiedział że coś czuję ale ze mam przyjść za dwa tygodnie. Czego tu nie da się zrozumieć?