reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytanie o ciążę.

reklama
Jak testy do 12 tyg wychodziły negatywne?:)
Ja nie rozumiem mierzenia tej temperatury:p
Ja bez ciazy mam rozna czasem:p
Wiec na tym nie nie opieraj tylko idz ma bete:)
Ja jak robilam rano to popołudniu mialam wynik:)

Lekarz stwierdził że zbyt niski poziom hormonów dlatego negatywne. A ciąża była.
W każdym razie. ..byłam na beta i wynik dopiero w poniedziałek. Jutro jadę na wesele dzień szybko minie...niedziela tez.
Ale myślę że to jest ciąża Dziś już wyostrzony węch. ... bleeee
Poprzednie ciążę bez większych objawów.
Udanego weekendu życzę

Lekarz stwierdził że zbyt niski poziom hormonów dlatego negatywne. A ciąża była.
W każdym razie. ..byłam na beta i wynik dopiero w poniedziałek. Jutro jadę na wesele dzień szybko minie...niedziela tez.
Ale myślę że to jest ciąża Dziś już wyostrzony węch. ... bleeee
Poprzednie ciążę bez większych objawów.
Udanego weekendu życzę
Niski poziom hormonów nie utrzymałby ciąży ...jeśli testy go nie wyłapują o żadnej czułości - nie może być mowy o ciąży. Chyba, że wadliwy test.

Ja nie rozumiem mierzenia tej temperatury:p
Ja bez ciazy mam rozna czasem:p
Wiec na tym nie nie opieraj tylko idz ma bete:)

No byłoby dziwne, gdybyś zawsze (zwłaszcza o tej samej godzinie) miała taką samą :p

Też nie rozumiem pojedynczego mierzenia temperatury. To nie znaczy NIC. Można się opierać na temperaturach jedynie jeśli mierzy się ją systematycznie w odpowiednich warunkach. I trzeba wiedzieć jak interpretować.
A ten śluz to jakiej konsystencji, rozciągliwy?
Dobrze, że zrobiłaś betę ;) Powodzenia

Niski poziom hormonów nie utrzymałby ciąży ...jeśli testy go nie wyłapują o żadnej czułości - nie może być mowy o ciąży. Chyba, że wadliwy test.
Dokladnie.
Nigdy w to nie uwierze.
Bzdury wiekszej nigdy nie slyszalam. Jak moze byc niski poziom beta w 12 tyg?:D jakbys miala niski poziom to nie utrzymalabys ciąży w zyciu.
A tym bardziej w 13 tyg osiąga swoją największą wartosc.
I normy sa takie same dla kazdego.
Co to za lekarz byl :D?

Ostatnia edycja:
Do góry