reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pytanie do mam chlopcow

antola28

Początkująca w BB
Witajcie.
Mam pytanko, moze wydac sie glupie ale jakos mnie niepokoi. Moj synek w upal siedzial w spacerowce bez pieluszki i zsunal sie tak, ze pas przechodzacy w kroczu wyraznie uciskal mu klejnoty. Do tego maly wyraznie chcial sie wydostac i prezyl sie tak, ze ten pas uciskal nie dosc ze od spodu to jeszcze od gory. Klejnoty wydaly mi sie wrecz przycisniete tym pasem - myslicie, ze to hakos negatywnie nie wplynie na ich hmm zdrowie? Od razu jako matka panikara wyobrazilam sobie zmiazdzenie i co nie tylko. :D Powiedzcie drogie Mamy, ze panikuje i cos takiego nie wyrzadzi szkody malemu. Ps. Plakal, ale to chyba z powodu ze chcial wyjsc i sie prezyl. Uspokojcie, ze to nic takiego bym spala spokojnie. :) pozdrawiam

reklama
Wiadomo, że pas mu przeszkadzał, zapytaj męża jak to może boleć ja mogę sobie tylko wyobrazić ale dobra, myślę że wszystko ok tylko trochę się pogniotło. Z reszta widzisz coś konkretnie, nie wiem zaczerwienienie czy opuchnięcie? Jak nie to śpij spokojnie :)
Witajcie.
Mam pytanko, moze wydac sie glupie ale jakos mnie niepokoi. Moj synek w upal siedzial w spacerowce bez pieluszki i zsunal sie tak, ze pas przechodzacy w kroczu wyraznie uciskal mu klejnoty. Do tego maly wyraznie chcial sie wydostac i prezyl sie tak, ze ten pas uciskal nie dosc ze od spodu to jeszcze od gory. Klejnoty wydaly mi sie wrecz przycisniete tym pasem - myslicie, ze to hakos negatywnie nie wplynie na ich hmm zdrowie? Od razu jako matka panikara wyobrazilam sobie zmiazdzenie i co nie tylko. :D Powiedzcie drogie Mamy, ze panikuje i cos takiego nie wyrzadzi szkody malemu. Ps. Plakal, ale to chyba z powodu ze chcial wyjsc i sie prezyl. Uspokojcie, ze to nic takiego bym spala spokojnie. :) pozdrawiam

Witajcie.
Widzialas w jakich obcislych spodniach chodza teraz faceci;)?a tak na powaznie mysle ze bedzie ok

Dzieki Dziewczyny. :) Nie ma jakiegos opuchniecia, ani nie boli go nic w tym miejscu. Zmrozilo mnie na widok tak ucisnietych jaderek, ale jak widac chyba nie sa az tak delikatne. Mam nadzieje, ze tak jak piszecie po prostu bylo mu mocno niewygodnie.

reklama
reklama
No oki... Uraz (stluczenie, zmiazdzenie) na pewno dalby opuchlizne, zasinienie itp. Natomiast czy od takiego przycisniecia jadra moga sie splaszczyc, czy to kompletnie glupie i niemozliwe?

Do góry