reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

reklama
och mala przez to wszystko ostanie nocki budzi sie co godzine kucze no,dzis wysypka juz lepiej,zawiazlam siuski do szpitala i czekam na wyniki,och bylo czekana aby zplapac kropelki moczu.

Maxin - trzymaj sie kochana. Przejdzie malenkiej na pewno!
My przez miesiac mielismy takie nocki - wstawanie co pol godziny - godzine. Ala plakala, piszczala, rozbudzala sie na dobre i nic nie pomagalo, by z powrotem zasnela. Do tego ja mialam nauke i stresy - chodzilam jak zombi. Nie mam pojecia co malej bylo - lekarka twierdzila, ze zeby. Od kilku dni jest lepiej (wrocilismy do Enfamilu zamiast bebilona, ja jestem z nia prawie caly czas). Przespane 4 h ciagiem w nocy i jakos zyje ;-)

Maxin pisz jak tam Natali!!!mam ndazieje,z e jzu biedulka lepiej sie ma!!!!!Boze...

Dzieki dziewczyny, poprosze brata o mnivea baby, jeszcze raz dziekuje:):):):):):)za podpowiedzi:)

Maxin duzo siły dla Ciebie aby to wszystko zniesc i mnóstwo zdrowia dla Twojej STOKROTKI.
Trzymam kciuki i mam nadzieje ze szybko dojdą co to jest i załagodzą i wyleczą POWODZENIA>

reklama
Do góry