reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Puste odbijanie

Ale jesteś w ciąży? Ja tak mam cała ciążę, czy coś zjadłam czy nie to odbija mi się nader często. Idzie się przyzwyczaić, ja mam nadzieję, że po porodzie przejdzie.

reklama
Mam stresującą pracę no i starania same w sobie też mnie stresują, może faktycznie to na tle nerwowym ale jeśli tak to co mam zrobić? Iść do psychologa, pić melisę, kupić coś na nerwy? :(
Koleżanki podpowiedziały mi że to może być też helikobakter albo od kręgosłupa, test na te bakterie kupię w aptece i zacznę ćwiczyć więcej żeby ten kręgosłup rozruszać... Jestem zdesperowana, zrobię wszystko żeby mi tylko przeszło :(

Możesz po zrobieniu testów, jak wyjdą negatywne pomyśleć o konsultacji psychologicznej, możesz tez sama zacząć ćwiczyć relaksację , sporo ćwiczeń znajdziesz w programie BB Psychiczna Rówowaga, w 21 dniu jest spis pozostałych.

Zapraszam cię też na moje insta @anna.slusarczyk.uwaznie, gdzie znajdziesz wsparcie i edukację psychologiczną, a w każda sobotę 10-10:15 ćwiczenia uważności. Jeśli nie masz insta, napisz do mnie na priv.

Poobserwuj się, w jakich momentach nasila ci się odbijanie i czy np na poczatku weekendu się zmniejsza.

Mam stresującą pracę no i starania same w sobie też mnie stresują, może faktycznie to na tle nerwowym ale jeśli tak to co mam zrobić? Iść do psychologa, pić melisę, kupić coś na nerwy? :(
Koleżanki podpowiedziały mi że to może być też helikobakter albo od kręgosłupa, test na te bakterie kupię w aptece i zacznę ćwiczyć więcej żeby ten kręgosłup rozruszać... Jestem zdesperowana, zrobię wszystko żeby mi tylko przeszło :(
jeśli chodzi o apteczne testy to nie polecam, nie potwierdzają one bakterii jak się ją ma niestety… najlepiej gastroskopia, która mi stwierdziła lub badanie na hbp z kału. Powiem Ci, ze jak ją wyleczyłam to udało mi się zajść w ciąże. Czytałam takie powiązanie i życzę Ci aby to nie było to i aby się wreszcie udało ❤️

Do góry