reklama
Mam stresującą pracę no i starania same w sobie też mnie stresują, może faktycznie to na tle nerwowym ale jeśli tak to co mam zrobić? Iść do psychologa, pić melisę, kupić coś na nerwy?
Koleżanki podpowiedziały mi że to może być też helikobakter albo od kręgosłupa, test na te bakterie kupię w aptece i zacznę ćwiczyć więcej żeby ten kręgosłup rozruszać... Jestem zdesperowana, zrobię wszystko żeby mi tylko przeszło
Możesz po zrobieniu testów, jak wyjdą negatywne pomyśleć o konsultacji psychologicznej, możesz tez sama zacząć ćwiczyć relaksację , sporo ćwiczeń znajdziesz w programie BB Psychiczna Rówowaga, w 21 dniu jest spis pozostałych.
Zapraszam cię też na moje insta @anna.slusarczyk.uwaznie, gdzie znajdziesz wsparcie i edukację psychologiczną, a w każda sobotę 10-10:15 ćwiczenia uważności. Jeśli nie masz insta, napisz do mnie na priv.
Poobserwuj się, w jakich momentach nasila ci się odbijanie i czy np na poczatku weekendu się zmniejsza.
jeśli chodzi o apteczne testy to nie polecam, nie potwierdzają one bakterii jak się ją ma niestety… najlepiej gastroskopia, która mi stwierdziła lub badanie na hbp z kału. Powiem Ci, ze jak ją wyleczyłam to udało mi się zajść w ciąże. Czytałam takie powiązanie i życzę Ci aby to nie było to i aby się wreszcie udałoMam stresującą pracę no i starania same w sobie też mnie stresują, może faktycznie to na tle nerwowym ale jeśli tak to co mam zrobić? Iść do psychologa, pić melisę, kupić coś na nerwy?
Koleżanki podpowiedziały mi że to może być też helikobakter albo od kręgosłupa, test na te bakterie kupię w aptece i zacznę ćwiczyć więcej żeby ten kręgosłup rozruszać... Jestem zdesperowana, zrobię wszystko żeby mi tylko przeszło
Podziel się: