Necia.k82
Początkująca w BB
tak w poniedziałek mam wizytę jeszcze z usg u innego lekarzaTak czy tak skocz na usg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak w poniedziałek mam wizytę jeszcze z usg u innego lekarzaTak czy tak skocz na usg
W moim przypadku miałam podane w szpitalu tabletki a później wykonywano zabieg łyżeczkowania bo organizm się nie oczyścił.zakończyło się zabiegiem czy samoistnie
czy wcześniej były jakieś oznaki że zbliża się moment kiedy dojdzie do poronienia?czego się spodziewaćU mnie beta urosla do 28 tys. Poroniłam samoistnie w 10 tyg. Zależało mi, żeby obyło się bez zabiegu i umówiłam się z lekarzem, że jeśli nie poronie do 12 tyg., to zgłoszę się na izbę. Na szczęście wszystko samo się oczyściło w domu, bez ingerencji lekarza.
3mam kciuki, niestety takie sytuacje często się zdarzają. Daj znactak w poniedziałek mam wizytę jeszcze z usg u innego lekarza
Ja tak miałam w ciąży bezembrionowej. Beta rosła, miałam coraz więcej objawów, usg w 7 tyg nic, w 8 tyg nic, to juž wiedzieliśmy, że nic z tego nie będzie. 2 tyg lekkiego plamienia i skoñczyło się zabiegiem. Przed zabiegiem, z powodu mocnych objawów miałam jeszcze jedno usg, które tylko potwierdziło, że poronienie się zaczeło, ale postępuje zbyt wolno. Mdłości przeszły na drugi dzień po zabiegu. Przykre to bardzoW poniedziałek mam umówiona wizytę u zupełnie innego lekarza ginekologa, zobaczymy co powie, myślałam że przy pustym jaju beta nie rośnie aż do takich wysokich wartości beta... Strasznie mnie to dobija, szczególnie że mdłości mam tak okropne że czasem mogłabym PO ścianach chodzić