reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Puste jajo płodowe...

Edasowa22

Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa. Proszę doradźcie mi...
07.11 - ostatnia miesiączka.
10.12- 5 testów ciążowych - wszystkie wynik II
i teraz się zaczyna....
16.12 - piątek- późnym wieczorem plamka krwi
17.12- nic się nie dzieje -plamienia brak
18.12- brązowe plamki (jakby cienkopisem)
19.12- wczoraj- wizyta u gina i Usg- ciąża jest odpowiednia wielkością do tygodni - 6 tyg 6 dni- ale widać tylko jajo plodowe poza tym słaba widoczność.
Luteina dopochwowo 3x1 plus dużo odpoczywać na leżąco- zalecenia od lekarza.
Dziewczyny czy jest szansa ze zarodek w przyszły piątek się pojawi? bo w pt 30.12 mam następne usg i to ma potwierdzić czy jest dzidzia czy nie... ogólnie to moja 4 ciąża. Dwie pierwsze były idealne mam z nich dwie córki rok po roku. 3 to ciąża pozamaciczna w styczniu tego roku - operacja- usunięcie wraz z lewym jajnikiem i jajowodem. Jestem teraz tylko "prawostronna" i jeszcze takie rzeczy.... pomóżcie....

reklama
Moja koleżanka była w podobnej sytuacji, zarodek pojawił się pozniej :) W styczniu rodzi dużego i zdrowego bobasa, więc bądź dobrej myśli :-)

Kempu a wiesz może w którym tygodniu pojawił się zarodek u tej twojej koleżanki? fajnie że u niej się udało.... ja jestem dobrej myśli i czuje się że jednak jest we mnie fasolek ale się boje....

Kempu a wiesz może w którym tygodniu pojawił się zarodek u tej twojej koleżanki? fajnie że u niej się udało.... ja jestem dobrej myśli i czuje się że jednak jest we mnie fasolek ale się boje....
Nie stresuj się. Co ma być to będzie :) uszy do góry! Z tego co pamiętam to jakoś około 8 tygodnia.

Do góry