reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przytulanko sierpnióweczek

W takim razie, poczekamy i zobaczymy. :tak: Oczywiście mam nadzieję, że i u Nas zrobi się gorąco. :-D
Oczywiście w razie co, zawsze jest co z nim zrobić ;-)

reklama
No i także wydaje mi się fajne to, że u Was na maluchach jest to temat na zamkniętym, ponieważ nie każda kobitka może mieć ochotę pisać całkowicie swobodnie na wątku otwartym. :tak:

.[/SIZE]

No to fakt,kiedyś i ten wątek można przenieść na zamknięty,jak juz go bedziemy miały;-)

Ja również uważam, że ten wątek jest potrzebny. W ogóle uważam, że powinno byc więcej nowych tematów, żeby każdy znalazł coś dla siebie, bo na wątku ogólnym wszystko bardzo szybko idzie, częśto są stawiane pytania i pozostają bez odpowiedzi.
A jeżeli chodzi o wątki niepotrzebne to takie tez napewno będą, ale nie można ich od razu z góry negować tylko zobaczyć jak sie rozwijają.

Nikt z góry nowych wątków nie neguje i nie zamyka :baffled:
Oczywiście, że są zostawione po to, żeby zobaczyć jak się będą rozwijały :tak:
Jeżeli chodzi o ten temat, to z czasem może być on przeniesiony na wątek zamknięty, aby można było swobodniej się wypowiadać :tak: Może, ale nie musi.
Okaże się z czasem :tak:

To i jak się wypowiem w kwestii zakładania nowych wątków nie widzę potrzeby żeby każde pytanie każda pojedyncza kwestia miała oznaczać nowy wątek to tylko niepotrzebne zaśmiecanie. Mamy wątek główny warto tam pytać a że czasem odpowiedź nie jest odrazu no to akurat taka specyfika nasze sierpniówki nie są forum eksperckim które polega tylko na zadawaniu pytań i na odpowiedziach na nie. To są nasze rozmowy pogaduchy i dzielenie się doświadczeniem poza tym czasem nie znamy odopwiedzi na zadane pytanie i chyba głupio pisać do kogoś czytałam Twoje pytanie ale nie znam odpowiedzi. Poza tym ja jednak jestem za tym żeby o konieczności zakładania nowych wątków porozmawiać na watku głównym bo naprawdę będzie jeszcze wiele nowych tematów jak pojawią się na świecie nasze skarbeńki:tak:

również jestem za tym, by było jak najmniej wątków.... a tu już widzę "lista zakupów", później "cztery koła..."... nie możemy tego połączyć? :nerd:

Myślę, że lista zakupów czyli wyprawka to osobny temt....wózek tez jest rzeczą dyskusyjną więc hcyba dobrze, że są dwa tematy...

ehtele, ja rozumiem, że są to dwie zupełnie osobne sprawy, i może tak do końca sie ze sobą nie wiążą... ale zauważ, że jak będziemy szły tym tropem, to do sierpnia będą takie tematy jak:
1."łóżeczko dla maleństwa"
2."wyprawka dla dzieciaczka"
3. " foteliki samochodowe-jaki najlepszy-Wasze opinie"
4."pampersy, które najlepsze i najtańsze"

Piszę tu jako uczestniczka forum, po prostu ja sama z tym wszystkim się pogubię a w takich wątkach będzie mało wpisów....:sorry2:

reklama
A ja uważam, że należy połączyć wątki "Coś dla dzidziusia" i "Lista zakupów":tak: Wózki można na razie zostawić osobno, a później, jak już nie będzie nikomu potrzebny też połączyć... Co Wy na to?:confused:

Do góry