reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle mlode mamy :)

Ja juz wiem skad u mnie niepowodzenia... Bylam dzis u gina..doslownie u dziadka 70letniego, to juz moj 3 ginekolog w ciagu 1.5roku, dopiero on odkryl u mmnie uwaga ! krwawiaca intensywna nadżerkę. Facet moj tez dostal clotrimazol do smarowania i mam nadziejeze to wylecze i bedzie spokoj :( poplakalam sie jak wyszlam z gabineti. Dostaalam gynalgin i roztwor do irygacji... Zaczynam kuracje. Kazal przyjsc za miesiac...
Czystosc pochwy na poziomie 3 :( co oznacza: stopień III – pałeczki kwasu mlekowego występują w znikomej ilości, w przeciwieństwie do licznych bakterii i białych krwinek;
Ehh:(

reklama
będzie dobrze ja bardzo często miewałam zapalenia używałam clotrimazolu bo tutaj takiej opieki az nie ma w ogóle grzybica pochwy nie jest dla nich az tak bardzo wazna choroba :/ ostatnio w ciazy mi wrocila to sie meczyłam ale już mi przeszło :( ... mi mój Ginekolog w polsce wykrył Macice dwurożną na szczescie nic mi nie dolega dzidzia tez sie rozwija 8.11 ide do lekarza na badania nóżek rączek (liczenie palców) i ogolnie stan zdrówka mojego serduszka :* .... Margaretkaa nie załamuj się będzie dobrze musisz tez odpoczywać dużo :* czekam na dobre wiadomości <3

Hej dziewczyny [emoji4] co do infekcji to miałam w czasie ciazy od 5 miesiąca i cały czas wracały ale na szczęście po porodzie jak narazie nie mam i mam nadzieję ze nie będę miała [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

To super :) juz niedlugo ta wizyta
Daj znac jak przebiegla :*

U mnie dzis 29 dzien cyklu i brak okresu..jakos ostatnio mi sie wydluzyly cykle. Jak przez noc dzisiaj nie dostane okresu to jutro zrobie test choc i tak sie nie napalam bo pewnie przez ta nadzerke i infekcje sie nie udalo. :)

Milinka moja Lenka d9brze kochane dziecko [emoji4]tylko ostatnio ciężko mi ja położyć spać bo wyspi się w dzien a w nocy nie chce spać do 1. Na pierwszym szczepieniu już byłam z nią nawet źle nie było [emoji4]a jak tam u was ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Pamiétam szczepienia moich siostrzenców ciezko bylo :( ...
w sumie u mnie wszystko dobrze rosnie malenstwo rosne i ja :) mam duzy brzuszek a w ogole nie mam apetytu , czasami jem tylko owoce zeby zapelnic zoladek na sile ;( ...

Witam Dziewczyny Przedstawiam Wam Moją córkę Amelię Jadwigę

85500a70c124f6bdgen.jpg

Jednak przeczucie mnie myliły i będzie dziewczynka najważniejsze że jest zdrowa :) <3 Pozdrawiamy!

reklama
Do góry