reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszle mlode mamy :)

reklama
Dziewczyny jestem troche podłamana bo nie wiem czy mam jakies zaburzenia cyklu czy co... Wedlug obliczen powinnam miec okolo 4-5-6 sierpnia owulacje..,ostatni okres mialam 22 lipca zazwyczaj mam cykl 28 max 30dni i miewalam kolo 24 -25zawsze okres. Teraz czuje ze moze wystapic wczesniej a ja w ogole nie czuje sluzu plodnego.. Od jakichs 3 dni mam bialy gesty lepki sluz a teoretycznie juz powinnam miec chociazby lekko mokro.. I nie wiem co sie dzieje...w necie pisza ze to sluz gestagenny czyli poowulacyjny ale jak ja owulacji nie mialam?!?! Zaczyna mnie wysypywac na brodzie syfkami (mam tak na tydzien przed okresem)... Wariuje juz... :(

reklama
Bardzo bym chciala :D :)
nie stosowalam metody mierzenia temperatudy ale dzis Z ciekawosci sprawdzilam w pochwie i mam 37.2. Podobno w okolicach owulacji podnosi siw temperatura o 0.5... Juz zwariowalam chyba

Do góry