Hej mam 20 lat i jestem w 14 tygodniu ciazy. Termin na grudzień jestem już na zwolnieniu i sstrasznie się nudzę siedząc w domu dlatego pomyślałam że znajdę kogoś z kim mogła bym pogadać na temat przyszłego macierzyństwa i nie tylko więc jeśli są tu inne mamy przyszle , młode i każde , które chciały by pogadać o wszystkim i o niczym zapraszam mogę nawet podać namiary na fb , e-maila lub numer telefonu jesli będzie jakaś chętna mama
reklama
I już o drugie ? super a moje pierwsze
Oj to długo się staracie o dzidziusia ale tak czasem bywa najważniejsze że wszystko musi być spontanicznie a nie ze o mam płodne to staramy się bo to bezsensu będzie lekarz mówił mi kiedyś ze wtedy mężczyzna się stresuje i nic z tego nie wychodzi
Mój tam się nie stresuje [emoji16]
W pon miałam pęcherzyk 1.9cm , obstawiam ze dziś o 1 w nocy prawdopodbnie była owulka , bo zaczął mnie właśnie ten jajnik ciągnąc i pulsowac , więc trzeba było męża obudzić , żeby nie przegapic jaakby co [emoji13]
No ale czy pękł dowiem się w poniedziałek [emoji6]
Od tego cyklu zaczelam chodzić na monitoring wiec zobaczymy [emoji4]
W pon miałam pęcherzyk 1.9cm , obstawiam ze dziś o 1 w nocy prawdopodbnie była owulka , bo zaczął mnie właśnie ten jajnik ciągnąc i pulsowac , więc trzeba było męża obudzić , żeby nie przegapic jaakby co [emoji13]
No ale czy pękł dowiem się w poniedziałek [emoji6]
Od tego cyklu zaczelam chodzić na monitoring wiec zobaczymy [emoji4]
reklama
Życzę powodzenia
Podziel się: