reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przyszle mlode mamy :)

Fanem śledzi jeszcze nie jestem, chyba że te na szyje do marynary ;D amcia, czy ja wiem czy ideał... kazdy ma jakieś "plusy dodatnie i plusy ujemne" cytując klasyka. Może poczucie humoru, okazanie ciepła i wsparcia posiadam, ale też pewnie bym panikował i przesadzał z ostrożnością i oszczędzaniem przyszłej mamy. Cóż... jestem leniem patentowanym w kuchni stąd też podobne rarytasy w postaci przykładowo tej kanapki

reklama
Shakie, przeczytać też ale raczej w jeden wieczór się nie przeczyta a na szybko film można obejrzeć razem z facetem jak wróci z pracy, pod kocyk, nuttela, łyżka stołowa w dłoń i nacisnąć trójkącik ;) jeszcze z książek i ekranizacji dobre jest If I Stay jeśli mnie pamięć nie myli + klasyka Sense & Sensibilty z Alanem Rickmanem, Hugh Grantem chyba i Kate Winslet

reklama
Do góry