reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszle mlode mamy :)

reklama
U mnie ciaza urojona, humorki mam cały czas... a odpowiadając poważnie to chciałbym. Podpatruje już forum jakiś czas, patrzę czy nie ma może jakiejś samotnej duszy i uczę się na przyszłość ;)
Hah :) a ja tak podejrzewałam najpierw, ale jednak przeczytałam chciałabym zamiast chciałbym.. no tak... :D

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom

Amcia8232 - to ten moment w którym opowiadam swoją historię życia? ;) pisałem z telefonu, dlatego musialyscie poczekać, nie speszylem się, spokojnie
Shakie12 - nie, to nie byla literowka ;*
Hm... coś o sobie? Średnio ciekawe życie, brak ojca i wychowanie myślę, że jakoś przygotowało mnie do bycia w dorosłości facetem szanującym kobiety, wiem też jak ciężko może wyglądać, dla dziecka jak i samotnej matki. Stąd też chęć jakiegoś wsparcia takowych dam. Relacja koleżeńska nie wykluczając czegoś więcej- takie marzenie scietej głowy ;p

Już myślałem że te 8232 to rocznik i wiek w momencie zakładania konta a tu proszę, taka niespodziewajka ;) teraz minie trochę czasu, stary temat o samotnych umarł i w sumie nie wiem czy się cieszyć, że coraz mniej samych zostaje czy jednak żałować, że nie znalazłem forum wcześniej

reklama
Do góry