reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamy z Płocka,Łąck,Gostynin lub Wincentów.

Może są jakieś nowe mamusie? Cieżaróweczek pełno lub mam z wózkami w Gostyninie a żadna nie odnalazła tak wspaniałego forum. Jak tam u was dziewczyny zima się jednak zaczeła a już myslałam, ze jakimś cudem . . .
Jak tam dzieciaczki oby tylko nie chorowali nie wolno im :-)

reklama
Witaj Asieńko!
Ja tu nadal jestem, ale wszystkie juz pouciekały..... Jak tWOJA kLAUDUSIA?
nAPISZ O NIEJ COS WIECEJ I W OGóLE CO U cIEBIE!

Witaj kasiek74
Jak pisałam wcześniej jestem mamą małego urwisa z Podolszyc. Teraz mamy wakacje ale juz we wrześniu znowu wracam do pracy a Mati do żłobka. Mateusz ma rok i 7 m-cy , więc chyba jest prawie rówieśnikiem Twojej córci. Może nawet widziałyśmy sie gdzieś w parku lub piaskownicy :-)
pozdrawiam

Mati, pisz dużo o syniu. Pewnie gdzieś sie widziałysmy, Płock to New York;-) Ja w ogóle nie mam na miejscvu mamuś z dziećmi w wieku Nadusi a bardzo bym chciała. :-) Wracasz po wakacjach do pracy? hmmm, może uczysz w jakieś szkole? bo ja teraz tez jestem na wakacjach!:tak:

Prawie zgadłaś, pracuje w przedszkolu. Niestety, welkimi krokami zbliża sie koniec wakacji i początek żłobkowej "kariery" Matiego. Mam nadzieję, że nie będzie tego tak bardzo przeżywał. My też nie znamy żadnych dzieci z okolicy, bo mieszkamy w Płocku od niedawna. podrawiam koleżankę po fachu :-)

Mati, no widzisz~! Nie dość , że z jednego miasta to i zawód mamy nauczycielski!:-)
w który przedszkolu pracujesz? jeśli można wiedzieć.;-)

Witajcie
Jestem mamusia 1,5 rocznej dziewczynki i równiez mieszkamy w Płocku:-)
nie znam jeszcze nikogo z tego forum.............poczytam to dowiem sie co i jak!
jak na razie ciesze sie ze Was znalazłam.......pozdrawim i zmykam do spania!

reklama
hej ja tez jestem z Podolszyc wiec moze ze mna tez widziałyście sie w Parku albo w Auchan :-D
na razie siedzę w domku z malutką ale tak w ogóle to jestem nauczycielką :-D
fajnnie ze na was trafiłam pa...........bo juz literki mi sie mylą!

Do góry