maryla86
Fanka BB :)
zuzkus: to smutne że w naszym kraju kobieta dostaje po tyłku jak chce mieć dzieci i działalność ale ja licze że mi się uda jak to mówią nadzieja matka głupich - ale każda matka kocha swoje dzieci mam nadzieje że nie będzie tak źle i napewno na koniec ciąży bede musiała zatrudnić kogoś na stałe a wczesniej na przyuczenie będe chciała potrzymać na stażu i tak sobie pomyślałam że skoro i tak dostane marne pieniądze od państwa na macierzyńskim ( a własnie czy ktoś się orjentuje czy musze go brac czy mogę zrezygnować - bo gdybym wzieła to nie moge miec starzystki tylko a gdybym nie brała to moge mieć -wiadomo mniejsze koszty) to lepiej puki będe na niższym zusie bo mniej wtedy zus-owi oddam
sasanka.1 witaj na naszym forum gratuluje fasolki jeśli możesz to napisz jakiego typu prowadzisz działalność ja puki co nikogo nie zatrudniam i prowadze sklep
dziewczyny czy naprawde tak trudno znaleść dobrego pracownika jak wszyscy mówią?? - wiadomo nikt sie nie zajmie biznesem tak jak ja no ale żeby choć uczciwy był, ech
sasanka.1 witaj na naszym forum gratuluje fasolki jeśli możesz to napisz jakiego typu prowadzisz działalność ja puki co nikogo nie zatrudniam i prowadze sklep
dziewczyny czy naprawde tak trudno znaleść dobrego pracownika jak wszyscy mówią?? - wiadomo nikt sie nie zajmie biznesem tak jak ja no ale żeby choć uczciwy był, ech