reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Axa Adusia sliczna napewno w Pl bedzie oblegana:tak:......no i zdrowka dla Kacusia;-)
Truskaffka mowisz ze mala wojna na sniegu byla:-D.....fajnie u nas jeszcze tego bialego puchu nie widac:zawstydzona/y:
Sylwia to super teraz tylko czekac az maluszek sie zdecyduje:tak:
Ilonko zapomnialam gratki dla Papiego :-)
I oczywiscie dla Violi i Katriny .....wasze maluszki to juz nie takie malenkie:-D............. pol roku .....ale zlecialo:szok::tak:
Liluu a ty jak tam dzisiaj???;-)
Pamelcia a jak ty sie czujesz kochana;-)???
Rozia o kurcze ale historia :szok:nawet nie wiedzialam ze takie rzeczy sie zdarzaja
Ada a jak maz zareagowal:-)?????
Agnes chwal sie nam odbitkami stopek jak tylko beda gotowe :tak:
Martusia dupsko ci zloje:wściekła/y:....nie codzien bedzie cie mulic, nie codzien bedziesz miec bol piersi ....ciesz sie ta kruszynka:tak:, odpoczywaj, zapodaj sobie jakis film i cos do picia.....:tak: .bedzie dobrze;-) a sok z burakow na anemie mozesz pic nawet jak bys jej nie miala to nie zaszkodzi ;-)
Lori a co ci sie dzieje????

Zzagubiona, Jane, Roszpunka, Dziama,Roza, Paula, Valky i reszta gdzie jestescie????????

reklama
Katy mąż najpierw lekko zszokowany bo wydawało się nam to mało prawdopodobne . Ale cieszy się teraz jak głupi i pilnuje żebym się nie męczyła denerwowała i żebym głodna nie była ciągle mi coś podsuwa :-Dbędę przez niego taka gruba że po prostu:szok:

Lilu a drogi jest taki sprzęt?

Lori kciuki trzymam :) popatrz na mój wykres jak z tego fasolinka wyszła nie mam pojęcia ;-)

Martuś nie stresuj się :tak:

KAty ja nawet spoko poza tym że mam zgagę jak cholera :eek: i nie chce mi się jeść :baffled: to jest całkiem dobrze
wiesz na tym etapie zawsze coś boli ale da się żyć no poza wczorajszym humorem i w ogóle samopoczuciem :sorry:
dziś wszystko już dobrze ;-) teraz czekamy na Lilkę

P dzisiaj mi obiadek zaserwował mmmmm ziemniaczki z koperkiem a do tego devolaje z bekonem i serem żółtym w środku palce lizać :tak::tak::tak:

witajcie poniedziałkowo

Wczoraj mielismy troche gorszy dzień. Kuba juz w nocy zaczął kichać i w dzień miał trochę katarek. Był przez to bardziej marudny - wiadomo jak to dziecko. Obawiałam się nocki. Wieczór nie był fajny, bo co zasnął, to budził go zatkany nosek. W końcu pozwoliliśmy mu poturlać się na kołdrze (na podłodze) w salonie, aż się zmęczy - nastąpiło to ok. godziny 23-ciej, po czym padł w sekund 5 i spał do.... 11-nastej.
A dziś..... wystukałam dwie dolne jedynki!!! Zatem mamy winowajcę (a raczej winowajczynie) wczorajszego złego humorku Kubusia.

Dziękujemy za życzenia półroczniakowe - jutro Kuba skończy 6 mies.

Ilonka - buziaki dla Pawcia i dla Jasia tez

Liluu - jutro idę na pocztę, bo dziś była taka pogoda, że psa ciężko wygonić na dwór

hej no macie racje cisza ja makiem zasiał...
myślałam, że coś poczytam...no nic sama napiszę, żeby ktoś inny miał co poczytać;-)

cały dzień mnie jajnik kuje:-( nie chcę się nakręcać bo wiem, że nic z tego....

zimno mi jeść mi się chce cały czas... masakra jakaś....

katrina gratuluję ząbków:tak:

ada
gratulację bo jeszcze chyba ci nie składałam...

reklama
Witam ze śnieżnej i mroźnej krainy :-D

Axarai maleńka piękna!
:tak:
Przyszła Ci już może lalka? :-p

Ilonko TEN płaszczyk który kiedyś nam pokazywałaś? Czy jakiś nowy wynalazłaś?
:blink:

Martula a Ty kochana już się tak nie martw, wszystko będzie dobrze, mówię Ci to ja- wyrocznia
;-):tak:

Sylwia super, że z dzieciątkiem wszystko OK
:-)

Agnes fajnie, że zrobiliście odciski- świetna pamiątka
:tak: czekamy na fotki!

Katy jestem jestem, miałam dniówkę dzisiaj
;-)

Spokojnej nocy Słoneczka :*

Do góry