reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Zagubiona a może puzzle jej dokup są takie duże specjalnie dla mniejszych dzieci kosztują coś koło 20 zł w biedronce widziałam ciężko powiedzieć bo ty ją lepiej znasz ale ja z zestawem do malowania bym się wstrzymała bo jakby się okazało że będzie miała nie daj boże jakąś alergię lub coś wymyśli mogą mieć rodzice do ciebie pretensje bo to różnie bywa niestety :sorry2:

reklama
Witam:-)

zagubiona to dobrypomysł,żeby cos dokupić :-)

Martus no i widzisz,narzekałas na brak objawów, to masz :-) Ja od 6 tyg zaczęłam swą przyjażń z porcelanką, a co do jedzenia, to ja na poczatku tez tak jadłam... Co dwie godziny z zegrakiem w reku musiałam coś żjeść, bo inaczej dsołownie zasysało mnie... Jakbym przez cały dzien nic nie jadła :-) Ale jak bedziesz jadła z głowa, to nie przytyjesz :-) Ja póki co, choc na poczatku tak jadłam, przytyłam ok.7kg, no może teraz juz dobiłam do 8, ale mysle,że to jest dobry wynik :-)

Kaski nasze kochane, zdrówka ispelnienia marzeń Wam życzę :-)

ilonko kombinezon świetny :-) A m ... No cóż jak to chłopy, od czasu do czasu musza dać o sobie znać... :-) Dobrze,że chociaż przeprosił :-)

losiczko do piatku daleko, może Ci zdazy minąć wk.rw :-)

Miłego dnia Babeczki :-)

ediyh...

A ja uwazam,że ten zestaw do makijażu jest super:-) sama kupiłam kiedys córeczce koleżanki i była przeszczęsliwa, bo tak to chciala podbierac mamie przybory, a tak miała swoje :-)

Ostatnia edycja:
Ja też na początku ciąży jadłam jak szalona :tak:teraz mam 15 kg na plusie ale się tym nie martwię bo tak do 17 kg jak się przytyje to łatwo zrzucić :))))) a teraz nie mogę jeśc mam mdłości i ogólnie brak apetytu i też lekarz mówił że nie ma się czym przejmować bo dziecko "ciągnie" z naszych zasobów nagromadzonych do tej pory :-)

Moja siostra tak do 9 miesiąca miała mniej więcej tak jak ja, a w ostatnim przytyła sporo, także ja mogę mieć tak samo, ale też sie tym nie stresuję :-) Mam karte multisportu, to bede zrzucać :-) A tam gdzie chodzilismy na szkole rodzenia sa zajęcia dla mam z dzieciaczkami, także spoko :-)

Ja za ciąże przytyłam 17 kg a po trzech miesiącach od porodu miałam tylko 2 kg nadwyżki :tak: więc da się a nie chodziłam na żadne specjalne zajęcia więc nie ma co się martwić

Czesc dziewczynki -ja z m o malo nie padlismy dzis w nocy na zawal ito ze 4 razy, synio co 20 min tak przerazliwie darl sie i piszczal bo go jakies stukanie w "karyferze" budzilo - koszmar, a potem malutka po raz pierwszy od urodzenia postanowila zbudzic sie o 6 rano i posmiac sie na calego co mamusia za dlugo nie pospala po tak "pieknej" nocce - no wiec wreszcie sie dowiedzialam ze mam dzieci :-D:-D ot taki prezencik na katarzynki :-)

sorki ze tak o sobie jak odbore synia z przedszkola to wpadne pogadac na dluzej milego dzionka.

Hej kobitki
Martus dziekuje bardzo.........widzisz narzekalas ze objawów nie masz
Zzagubiona a co tam teraz robisz???? To ten koplecik dziergalas dla chrzesnicy???/Wedlug mnie super dorzuc do tego jakas pierdulke-zabawke i bedzie miod malina

Ilonka nie bez powodu mowi sie ze chlopy sa z innej planety....moj tez wczoraj przeszedl samego siebie.....a Papi poprostu miod na oczy
Losiczko no ale przynajmniej juz ci z oczu zszedl...a do nastepnego przyjazdu ci przejdzie
Liluu spiochu......pewnie sie dopiero zobaczymy jak urodzisz.....
Pamela milego dnia
Ada popatrz jak cie córcia ustawia
Agnes to czekamy ......szybko wpadaj i pisz jak weekend no i czekam na zdj księciunia
Rozia dawaj zdj brzuszka...........ciężarówki to już ostatni dzwonek na zdj przed porodem
Marysiu to ci dzieciaki zaserwowaly pamiętne imieniny
Sylwia czym ty sie martwisz.......ty taka drobinka te 12 kg szybko zrzucisz

A ja wczoraj od meza dowiedzialam sie ze w prezencie imieninowym dostalam karnet na silownie na te pol roku........bo na początku byla umowa ze kazdy placi ze swojej kieszeni, a on wtedy zaplacil karta..........wiec nie musze mu nic oddawac ....jupiiiiii

Kurcze buziek nie moge dodac wrrr.....

Katy to sie mezulek postarał ;) a co do naszego spotkania to pewnie tak bo teraz jest mi słabo i byle kiedy maleje :( nawet zakupów nie mogę robić ech uroki ale to nic juz nie wiele zostało ;)

reklama
Katy a idź nie wiem skąd ona to wytrzasnęła bo nie mówimy o dziecku przy niej :tak: a wózek już mam więc nie byłby mi potrzebny :-) Katy a jaki m dobry:blink: ja na mojego też nie mogę narzekać w sobotę mi zrobił śniadanko jajecznice na boczku zjadłam pół reszty nie dałam rady bo mi się tak zrobiło niedobrze że kolejny kęs mógłby być nieprzyjemny:-D

Sylwia no proszę 12 kg dziecko plus wody płodowe i już z miejsca tracisz koło 5 kg więc głowa do góry i nie martwimy się duperelami a przy dwójce dzieci moment będziesz szczypiorek :-D;-)

Marysiu ale miałaś noc pełną wrażeń co jak co ale długo nie zapomnisz :tak:

Do góry