reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
No masakra dzwoniłam i przepraszałam w przedszkolu a tak mi głupio było gdyby teściowa nie zadzwoniła kto wie ile by tam siedziała.......:szok: :-D

wynurzam się zza biurka :p

piątek ...ach jak przyjemnie, po pracy zwijamy ekipę i jedziemy do mojej przyjaciółki się weekendować, imprezę zaliczymy-bo jej córcia dwa latka kończy :)

Ilona wiesz, że musisz Pawełkowi działkę odpalać z twojej pracy?...bo chłopak pięknie i cierpliwie pozuje w czapach hehe :)
na brzuszek sporo osób poleca hula hop :) ja już mam plany poporodowe hehe
Rozia niezła akcja u lekarza:szok:
Losiczka łoo to się napracowałaś ;) ale stroje super ;)
Katy...soorrrrryy...lanie musi być:angry: i obyś już grzeczna była ;)
Joanna aaa jasne, pobycz się trochę ;) zdrówka
Roza ups...nadrobisz dzisiaj ;)
Sylwia oby nerka nie bolała..
Marysia dawaj dzióba
Ada hehe pięknie hehehe

za pawika Martusi :-);-):-D

swoją drogą ja pawika ani w tej ani wpoprzedniej ciąży nie zaliczyłam:-p za to teraz piersi mi chciały odpaść i uciec...no i mdłości męczyły..ale to chyba jakoś po 6 tygodniu ;)

aaa i jeszcze się chwalę, że córcia będzie Amelka :) z chłopakami uzgdonione, wszyscy są na Tak :)
no chyba że nam jeszcze szajba przedporodowa odbije hehe

Truskaffka fryzurka super. Imię też ekstra też wcześniej o nim myśleliśmy ale zostało Julka

Roza do 16 ale Julka chodzi do 14 oprócz wtorków i czwartków kiedy ma pół godziny tańców ( wiesz wszystko to jest uzależnione kasowo) Ja ją posyłam do 14 i płacę 280 zł z jedzeniem a jakbym posłała do 16 to koło 400 zł musiałabym płacić

Joasia a co ci sie stalo w to kolano:confused:???
Valky nie doluj sie kochana kazda z nas pewnie zadowolona z siebie nie jest ;-).......najwazniejsze ze fajna z ciebie babeczka :-)
Ada nawet nie wiesz jaka mam ochote na czekolade:-p......ale nie:no:........walcze kazdego dnia .......zjedz za mnie bo ty szczuplutka jestes ;-), ja musze byc uparta bo ze mna tak jest ze albo cos w ogole nie robie albo na 100 % a wczoraj to nie mialam aerobiku tylko jakies pieronskie cwiczenia na brzuch:oo2::oo2::oo2::oo2: , uda, posladki itp.......a ja teraz to bym wolala najpierw ruchowe na zrzucenie wagi a pozniej na modelowanie :-)
Sylwia dobrze ze ta nerka troszke odpuscila:tak:
Różyczko no wlasnie ja chce najpierw schudnac a miesni to mi na razie nie trzeba :-D.....wystarczy ze mam uda jak panczenistka:-D:-D:-D
Losiczko kochanie bąbla napewno nie bedzie bo serduszko nie liczac tego z przed kilku dni to jedno a po nim 3 niskie tempki wiec owu wtedy nie mialam.....poprostu cos mi sie pieprzy wszystko..........poprzedni cykl zamknął sie w liczbie 37 dni :baffled:
Marysiu co sie dzieje:sorry2:???
Róża ja też tak zapomniałam w tym roku o swojej siostrze :zawstydzona/y:.......ale na drugi dzien zrobilismy jej niespodzianke wiec po jakims czasie jej przeszło:tak:
Losiczko dzieki:-) Martus gratuluje żyganka .....chociaż przyznam ze jeszcze nikomu takich życzeń nie skladalam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Katy haha panczenistka:-D:-D to kciuki zaciskam:-)
no lipa wyszła, ale ja zawsze w dniu urodzin powtarzam sobie "nie zapomnij" przychodzi wieczór padnięta się kładę i ups...na drugi dzień dzwonię:baffled:

Ada no tak, teraz to na godziny przecież :sorry2:

Katy ja szczuplutka :-D:-D wiem że nie miałaś aerobiku tylko mi chodziło że zależy dużo od instruktora:tak: a czekolady nie jem bo mi nie dobrze :baffled:

Roza oj na godziny jeszcze stawkę żywieniową podnieśli z 5zł dzień na 8,20 więc jest różnica

U nas w publicznych też 8,50 a prywatnych po 9zł... koszty są, a jak się ma więcej dzieci to dopiero meksyk - dodatkowo jakieś składki, mikołajki itp.. za kieszeń się trzymać trzeba:-)

reklama
Róża ja sobie planuje zrobic przypomnienia na caly rok w telefonie :tak:
Ada zdecydowanie wole zajęcia te pierwsze czyli tu się nazywają body zone i prowadzi Polka jest duzo ruchu i na koniec praca z ciężarkami:tak:.....a ta Wendy od razu wystartowała z ciężarkami czym mnie skonczyła na samym początku:baffled:........fakt instruktor to polowa sukcesu:tak::tak::tak: a ty sie tak nie wypieraj ze nie jestes szczupła ....ile masz tam na liczniku????? ;-) 59 kg????

Do góry