reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ada hahaha słowo "zakręcona" to jest taka łagodna forma aby określić Martusię :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D To wariat do potęgi entej :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ania Ostatni raz na ekranie .... potem juz bedziesz sie przyglądać tej małej buźce na żywo :-):-):-):-) kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Rozia to jest SONY Xperia ??????????????

Mnie sie marzy inny lepszy troszkę ten telefon niz mój ... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
sony xperia j :-) Ilonko jak na mnie to i tak jest ok :-) Ja chciałam samsunga jakiegoś, ale nie mieli nic w kwocie do 60zl, a ja więcej nie zamierzam wydawać na telefon :-) A ten mam za 1zl :-)

edith..

muszę iść do sklepu, bo tzreba coś zjeść, a ja pustki mam w lodówce...

Ostatnia edycja:
Ilona nie mogłam użyć takich słów bo nie byłam pewna czy to zabrzmi tak jak chciałam czyli w takim mega pozytywnym znaczeniu

Rozia tel fajny ja też nie ładuje kasy w tel. :laugh2:

Marta ale całokształtem jak dla mnie tak :tak::-D

Witam się i ja :-)
Weekend minął spokojnie,niedzielę mieliśmy wyjściową. Najpierw obiad u teściów, a potem ciacho u siostry. Nurkowałam wczoraj na strychu w poszukiwaniu ubranek dla Maksia i dziś mam całą stertę prania!
Muszę jeszcze wyskoczyć do sklepu, a po południu korki. Wydziergałam balerinki w prezencie dla małej siostrzyczki uczniów, jutro skończy tydzień, no i brakuje mi wstążki do nich, tak że zdjęcie wrzucę jak będą gotowe. :-)
Nie doczytałam was do końca, bo naprodukowałyście że hoho;-)

Malami, proszę się nie martwić i być dobrej myśli, bo na pewno wszystko jest ok! Super, że udało się dogadać z szefem :happy:

Dzięki za info o kasi.
kasiu, współczuję kochana, że jeszcze nie zobaczyłaś kruszynek, ale już niedługo będziesz mogła się nimi cieszyć.:tak: Wracaj do zdrowia i dawaj znać jak się macie. Buziaki!

Pojawiam sie rano i prąd wyłaczyli :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: teraz właczyli barany jedne :crazy::crazy::crazy:

Marcia teraz świrowanko do 7 ,12 potem do następnej wizyty itd..... :-):-):-) ale Ty sobie świruj a bąbelek niech rośnie duży.Tyle że Ty moja kochana jedz bo urodzisz miniaturke przepióreczki :-D:-D:-D .Cudo suwaczek i jak leci :-):-):-)

Spadam babeczki te moje nieszczesne koszulki kończyć :-(

Buziolki .......

Betyszum........:-):-):-):-):-):-):-):-) zapraszam :-):-):-):-):-):-):-):-)

A się wykąpałam teraz czekam na P i jedziemy do biura pracy potem na wizytę na 16 czyli 17 czasu PL
Losiczko bidulko nie zajedź maszyny ;-)

Martuś ja wiem jak to jest sie martwic ciągle hehehe dzisiaj mam tak samo :-p

Roszpunko czekamy na zdjęcia

Rozia co do kotka to tak już ci będzie robił nie zmienisz tego niestety moje dwie terrorystki mają tak samo czyli róbmy wszystko żeby wkurzyć pańcię :-pod tak bo nam się tak podoba
telefonik super

no to do napisania później będę ok 20 waszego czasu moze troche wcześniej
Buziole

reklama
Rozia a mnie nie chodzi o to ze bym chciała lepszy od Twojego tylko lepszy od mojego tego co mam hehe :tak::tak::tak::tak::tak: Twój super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak::tak:

Martuś TY sie uspokoisz jak weźmiesz swoje dzieciątko na rączki ... a tak to cała ciąza bedzie stresująca.... !!!!!!!!!!!!

Choć ja po wizycie serduszkowej byłam baaaaardzo spokojna,, nawet przed wizytami :) czułam ze jest dobrze i ze bedzie dobrze :-) bo chyba ten stres cały przeszłam przed serduszkiem ......oj pamietam jak myslałam ze zamiast do gabinetu bede biec ale do kibla ...........:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Do góry