reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hallo Kochane!
Kasia trzymajcie się dzielnie dziewczynki!!!!!
Katy no to czekamy na pozytywne wieści!!!!
Ilonko ja to tak biegam do Tchibo na promocje i nie tylko. Właśnie się czaję na kombinezon, tylko właśnie nie wiem czy już kupować. Co roku tam kupuję, i 2 lata temu kupiłam wczesniej, a młody skoczył do góry, i był bardzo akurat:szok:
Dziama Kochana, nie pękaj:happy2: U nas ok, młody w przedszkolu, Adolina śpi, a ja się dorwałam do pierniczków! Na pewno schudnę do świąt:dry:
Val, no coś wiem o tym pieczywku:-p My też kupujemy bułki do pieczenia, chociaż M wczoraj był w Rewe, i jest promocja po 17, bułki za 0,19:-)
Aniutka, ja też jakoś dziwnie w tej ciąży, pękałam ze strachu, i w zasadzie dobrze, że cc miałam:-D

reklama
Paula tak... domowej roboty prosto ze sklepu:-D. pochodzę ze śląska ale opolskiego, na górnym śląsku znalazłam się przez studia na UŚiu.. tyś ślonzoro ;-)?

axarai my kupujemy nieraz w aldiku z maszyny te weltmeisterbroetchen, czaaasem zwykle ale one nadają się tylko na świeżo... co do cen to jakaś masakra, życiu nie spodziewałam się, że pieczywo będzie tutaj takie drogie :dry:

ada powodzenia przy robocie :cool2:. ja sie opitalam... ciągle myślę o mojej temperaturze... echhh...

Valkyrie mój K ze śląska, ja to niby woj. śląskie, ale tak bardziej podbeskidzie niż śląsk ;-)

AdaW chodź że do nas, bo się jeszcze nie daj Boże przepracujesz :-D

piateczko ja miałam 60km do opola, a ty być może mieszkałaś w tych okolicach :tak:, tylko ja pochodzę z okolic granicy czeskiej.

paula a teraz mieszkacie w Bielsko Białej??? ładne okolice, byłam tam raz na rozmowie o pracę :cool2:

Jestem! Jak ja dziś się szybko złoszczę wydarłam się na jedynego dotychczas klienta ale potem mi przeszło. Na wykładach u nas mówili że jeżeli kobieta i lekarz udowodni że na npm i akurat zbrodnie dokonała w okolicy @ to dobry adwokat zmniejszy tym karę :blink: jest dla mnie nadzieja :sorry2:

Val ja też niestety w każdej wolnej chwili zastanawiam się czemu jest tak z tą temp. i czy to dobrze źle i wogóle mam mentlik w głowie trzeba czekać do terminu a że blisko to już człowiek fiksuje :-D

reklama
hejo :cool2: lukam z pracy:cool2:
koniec miesiąca..więc sporo pracy i dlatego mnie mniej trochę;-) ale staram się czytać na bieżąco :)

Wczoraj wieczorem brzdąc tak brykał w brzuszku że aż zafalował kilka razy :-)

Viola oferta dobra, można spróbować, pogadajcie z M ;)
wiesz...miałabyś rzeczy z promocji...z pierwszej ręki hihi
a w razie "w" zawsze można zrezygnować ;)
Ilona dzięki za wieści od Kasi i dziewczynek :)
Kasiu jesteśmy z Wami

Ściskam każdą z osobna ;) miłego dnia ;)

Do góry