reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

malami będzie co ma być, ale musi być dobrze!!! ja u siebie wychodzę z takiego samego założenia... coraz lepiej mi to idzie bo parę dni temu było różnie;-)... ja miałam bardzo fajną lekarkę w polsce, ale w katowicach w klinice - szkoda że masz tak daleko bo z pewnością też by Ci dobrze poradziła.
ada no to witaj jeszcze raz:-D... u nast teraz zdjecia w przedszkolu sprzedają, ale ja myślałam, że zrobili je tylko dzieciom, których rodzice zapisali się na liście a tu zonk... wczoraj mi baba pokazuje, mogę kupić - nie muszę... tylko mój potworniak taki nieubrany odpowiednio bo byłam przekonana że mu nie będą robili zdjęć... no i komplet 20€ :eek:

reklama
Val też tak miałam jak akurat Julka po chorobie wróciła a tu zdjęcia ale nawet nieźle to wyszło i też można było ale nie trzeba było ja wzięłam bo przynajmniej pamiątka i zapłaciłam za grupowe i takie portretowe jej chyba coś koło 29 zł

ada mamuski to muszą zawsze mieć głowę na karku:confused2:... te 29zł to dość sporo, od nas tu chcą 20€ ale za taki spory wlbumi ze zdjęciami, bardzo duże, średnie, jeszcze mniejsze, całkiem malutkie, jakieś naklejki etc. ogólnie chyba z ponad 20 sztuk, jak nie więcej.
malami jesli chcesz to mogę dać Ci namiary, no problemo:cool2:

Malami wiadomo że nie jest łatwo i jak za dużo na człowieka spadnie to ciężko się podnieść ogarnąć jakoś ale najważniejsza jest wiara (choć niezaprzeczalnie seks też jest istotny:-D:-D) Musisz się nie poddawać słuchać pani doktor i do przodu :-D stopniowo dążyć żeby zażegnać wszystkie problemy. Trzymam kciuki :*

Val oj muszą cały czas w gotowości :) no sporo ale cóż zrobić

hejka :)

u nas kwarantanny ciąg dalszy, młody bryka wesoło i gadać nie przestaje...a ja się zastanawiam czy szukać taśmy na tą jego słodką buźkę :-p
mały głód, lub głodzilla bryka w brzuszku. Pamiętacie jak czułyście maluchy na początku??? bo mam wrażenie że Rybcia tak niskooo -w podbrzuszu -bryka, nie pamiętam jak z młodym było

Ilona

a wiesz co ja o 8:11 robiłam? przewracałam sie z boku na bok pochrapując jeszcze..:eek:
szacuneczek ;)
prosze wpisz mi kolejną wizytę na 7 listopada :)
Jakby się Rybcia wypiela odpowiednio, to by pewnie gin powiedziała co widzi, ale że nie było nóżek rozłożonych, to nie chcieliśmy malucha męczyć :p
za dwa tygodnie pomęczymy :p
Viola luknęłam na suwaczek a tu mały mężczyzna ma już 7 miechów ale zleciało...
Piąteczka ujć...zdrówka dla maluchów
Sylwia jak się czujesz?
Roszpunka no proszę jak synuś Cię rozpieszcza :)
Ada mąż szaleje hehe ale może sobie przemyśli sprawę, poukłada...
Malami to lecę zaraz zajrzeć ;)
Agnes pięknie:cool2: trzymam kciuki żeby takich nocek coraz więcej bylo ;)
Valky musimy się chyba na dłużej zaprzyjaźnić z taką pogodą...

Truskaffka ja czuje sie dobrze na szczescie ;p
A co do czucia maluchow to na poczatku jest na dole jak tak czulam a potem jak sie przekrecilo to jeszcze bardziej na dole bo jest ustawiony posladkowo i kopie mnie po pecherzu

Truskaffka ja tam nie mam nic przeciwko kupowaniu tego auta bo się przyda mu zwłaszcza że zimno się robi. Tylko obawiam się że on po prostu żyje oderwany od reszty świata bo jak narazie to za taką "sumę" to sobie porządny rower może kupić bo cóż niestety są ale droższe albo w tej cenie ledwo jeżdżące. Ale on mi nie wierzy to czekam aż znajdzie chwilę żeby sobie samemu sprawdzić. Ciekawa jestem jaka to rybka tak szaleje w Twoim brzuchu ;-) a Wy wolelibyście dziewczynkę czy chłopca? Wiem mówi że mówi się że obojętne byle zdrowe ale zawsze jest bardziej w którąś stronę :tak:

Sylwia to całe szczęście Oliwka się może nacieszyć mamą po rozłące i oby następna to już ta porodowa była:-p

reklama
Do góry