reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hello :-) pogoda nadal nas rozpieszcza- jest cudnie :tak:

Ja humorek mam dobry, ale widzę, że tutaj babeczkowe wojny odchodzą
:-D

piąteczko i Valkyrie już Was odblokowałam
:tak:

AdaW nie wiem czy taką czarownicę jak ja da się upiększyć
:-D ale ogólnie jest OK., jutro idę do fryzjera- do mojej baaardzo dobrej koleżanki tak więc przyjemne z pożytecznym :-)
a co tam u Ciebie? Niech Ci w końcu założą tego neta! :tak:;-)

Malami123 do mnie właśnie już idą pocztą maseczki z glinki tak więc będę działała
:-)

jane ale ten miszmasz smakowicie wygląda
:tak::-p

sylwia_d to cudownie, że Cię wypuścili, to znak, że nie jest źle
:tak: zawsze to lepiej siedzieć we własnym domku ;-)

agnes2704 zakochałam się normalnie- cudowny kruszynek
:-)

Zakupiłam sobie ostatnio ekspander do tych moich ćwiczeń, ale jeszcze nie doszedł, tak więc muszę odłożyć dzisiejsze ćwiczenia
:-( ale za to idę na kawulca z koleżanką ze szkoły średniej :-) hahaha :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Malami to i tak nie dużo grunt że bryka śmiga a nie wyrczy na całą okolice :szok:
piąteczko no pewnie że sobie pozwól wkońcu coś Ci się od życia należy ;-)
Paula to jeszcze mi odblokuj jak już tak wszystkich :blink: no mam nadzieje że wkońcu powrócę do cywilizacji . Czarownicę? Zobacz co ja mam w opisie pod nickiem :-D a jaki fryz masz sobie zamiar strzelić? Udanej kawusi z kumpelą :tak:

AdaW odblokowana ;-)
o kurczę, podpisu nawet nie zauważyłam szczerze powiedziawszy :tak:
wiesz co, idę z myślą odrostów, ale z czym wrócę to nigdy nic nie wiadomo, bo kumpela ma takie wizje, że hey :-D czasami aż boję się o moją głowę :-p
a kawusia mam nadzieję będzie udana- dziękuję :tak: w sumie musi być, w końcu to kolewajka ze szkolnej ławy :-D oj tyle się razem przeszło hahaha :-D

agnes swietny kruszynek!!!
sywlia nie zostało Ci juz tak daleko, dasz rade :blink:
piąteczko smaka robisz.. rozumiem ze zapiekana bez maslany :tak:
malami z autami zawsze tak jest, ja do pracy swego czasu jezdzilam starym fordonem, bardzo narzekac nie moge, ale zdarzalo mu sie odmowic posluszenstwa...
paula zazdraszczam kumpeli fryzjerki, ja nie mam takowej i do fryca ide zawsze ze stresem bo jak kazda kobieta zazwyczaj wychodze niezadowolona z fochem:cool2:.

jaka tu jest dziewczyny pogoda, dech zapiera!!! nie wiem jak u was... ja zaraz ide odprowadzic mojego potworka z powrotem do przedszkola i ruszam do sklepu... srajtaśmy zabrakło a to juz powazny alarm jest...:szok:

piąteczka może to miało brzmieć, 'proszę bądź w domu o 16.00' ??:sorry2: chęć rozmowy i rozwiązania konfliktu??? Ty znasz go najlepiej... ja bym to od mojego w ten sposób odczytała...

Paula wiesz ja kiedyś poszłam do fryzjerki z włosami do łopatek a wróciłam z włosami pod ucho trzy razy się pytała czy napewno. Mam taką panią do której chodzę i wiem że jak jej wytłumaczę co chcę to ona mi zrobi fajną fryzurkę i ufam jej pod tym względem :tak: komuś trzeba
a z koleżankami z szkolnych ławek jest różnie bo czasami nie ma o czym gadać bo nie będąc na bieżąco dużo spraw jest już nieaktualnych. Ja miałam taką przyjaciółkę ze szkolnej ławki była moją druhną a teraz jest dziwnie to już nie to co kiedyś

reklama
Do góry