reklama
AdaW
wiedźma :p
Agnes Olek śliczniutki napatrzeć się nie mogę też bym chciała takiego małego syneczka
Sylwia super że do domku mogłaś wrócić zawsze to u siebie a nie w szpitalu
Val ja też zawsze przy porządkach muzyka w tle
Sylwia super że do domku mogłaś wrócić zawsze to u siebie a nie w szpitalu
Val ja też zawsze przy porządkach muzyka w tle
AdaW
wiedźma :p
Sylwia no nic dziwnego tam jest dużo czasu i się myśli co słychać w domu co mała robi itp. ważne że już wszystko ok oszczędzaj się choć nie wiem czy to możliwe w przypadku kolejnej ciąży zwłaszcza że mała się mama musi naczieszyć
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Wpierdzielam karpatkę zapraszam :-):-):-)
A Ilonka znowu bawi sie w partyzantkę ;-) pochwal sie jaki prezencik mężowi zrobiłas??? Musze zobaczyć Twój wykres ;-)
Sylwia wszystko tylko nie szpital :-( dobrze że już w domku. Ale naprawdę to masz przeboje w tych ciążach.Ile trzeba przejsc żeby od swojego dziecka usłyszeć mamo :-)
Piąteczko no do owu masz troszke :-) a może nawet co najmniej rok ;-)
I po karpatce
A Ilonka znowu bawi sie w partyzantkę ;-) pochwal sie jaki prezencik mężowi zrobiłas??? Musze zobaczyć Twój wykres ;-)
Sylwia wszystko tylko nie szpital :-( dobrze że już w domku. Ale naprawdę to masz przeboje w tych ciążach.Ile trzeba przejsc żeby od swojego dziecka usłyszeć mamo :-)
Piąteczko no do owu masz troszke :-) a może nawet co najmniej rok ;-)
I po karpatce
P
piąteczka
Gość
losiczko ja żrem właśnie zapiekankę- mam zrobiła- a co- raz można
P
piąteczka
Gość
agnes no co Ty kochana- raz w tyg to i ja sobie pozwalam- zaraz pęknę
No tak ale najwzzniejsze ze badania mam dobre tyle ze mam kamien w nerce i powiekszona miedniczke i kielich no i wiadomo zastoj jest przez to wszystko w tamtej ciazy nerka przestala pracowac kolo 36 tc teraz mam kontrolowac zeby do tego nie dopuscic jak sie bedzie cos dzialo biegiem na szpital badz do lekarza a teraz mala mnie nie odstepuje na krok ;p
reklama
A ja właśnie wrociłam z warsztatu ,odcieli ,wycieli ,cos wstawili,dospawali i na 120 zł skasowali :/ buuuu zajeło im to 20 min szok normalnie,ale teraz po cichutku bede śmigać ))) i szykować auto na sprzedaz ech....
Sylwia to dobrze ze w domku
Agnes no Oluś przesłodki
Sylwia to dobrze ze w domku
Agnes no Oluś przesłodki
Podziel się: