reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Śledź to tak dziama średnio ale chodzi za mną takie swojskie siadłe mleczko mmmmmmmmmmmm nieznoszę tych sklepowych a za to np mleka swojskiego ni huhu tylko kartonowe heheh. Muszę przyszłej bratowej zatruć o mleczko mają jej rodzice gospodarę to czasem dostaje się cosik swojskiego

ja uwielbiam i zsiadłe i normalne takie swojskie a dzięki zsiadłemu mleku schułam swego czasu 5 kg za mesiąc

reklama
ADA Na samym siadłym jechałeś? :)
Piąteczko - jaja sklepowe umywaja się do obsranych heheheh Szynkę tez bierzemy od gościa z wiochy obok pyszna nie ślimaczy się i nie świeci chemią

dziama u nas to jeszcze robią an zamówienie taką wielką całą z kością- mają taką cholernie starą tradycyjną wędzarnię i tu chyba sekret- a smak też zależy od tego w jakim dymie- tzn z jakiego drzewa

hej! witam i ja. próbuję nadrobić ale nie mam szans. w weekend mieliśmy odwiedziny bo każdy chciał chociaz na chwile zobaczyć malucha. dzisiaj od rana była połozna. teraz mąż pojechał do urzędu zarejestrować młodego, Olek spi a ja szybko do was.

probujemy się poznać i ogarnąć w domku więc przepraszam że mnie mało z wami. a tak mi brakuje rozmów na forum. ale mam nadzieję że szybko się unormuje nasz dzień i znajdę czas by być na bieżąco.

póki co jest ok. w dzień mały spi, je i jest ok. gorzej noce. ale i z tym mam nadzieje damy radę. dopiero się uczymy siebie. generalnie nie narzekam bo jest cudnie.

poród minął mi błyskawicznie, w szpitalu też ok chociaż nie spałam tam w ogóle. teraz jeszcze troszkę narzekam na ranę krocza ale i tak myslałam że będzie gorzej. generalnie każdemu życzę takiego porodu. bałam się a strach ma wielkie oczy.

od dzisiaj mogę wg położnej rozpocząć werandowanie. więc jak mąż wróci to wystawimy małego na taras na 10 min. słonko świeci więc niech zaczerpnie powietrza. cieszę się bo niedługo będę na spacerki śmigać.

na g wkleję fotki. i sprobuję troszkę poczytac co się działo jak mnie nie było.

hejka

jeeestem...
za nami weekend pełen pracy i wrażeń..niestety nawet nie próbuję -co się działo jak mnie nie było -nadrobić, bo nie mam kiedy:zawstydzona/y:

mam nadzieję że szybko sie połapię co u kogo ;)

Mam nadzieję że zdrówko wszystkim dopisuje ;)

Poniedziałkowo ślę....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a u nas...ufff ciężko było ale pokój ogarnięty :-) dziś jeszcze D jakieś drobne rzeczy będzie poprawiał, kupić chcę parę nowych rzeczy-ramki, narzutę..
ale już jest fajnie, podoba nam się wynik naszej pracy:-)
a od jutra...bierzemy się..za przedpokój i kuchnię:-D

Agnes Super że Jesteś :) Wycałuj maleńkie Stópki:-)

no i czaruy mary będę odprawiać żeby też mieć taki poród :p

Aga- super że się pojawiasz odpuść nadrabianie rozumiemy to melduj co u Was, nadrobisz jak sie ogarniesz i z niecierplirościom czekam na gr na zdjęcia Oleczka no i Truskaweczko na efekty Waszej pracy także, a już zdrowa?

reklama
Karolcia- super pomysł :) Uwielbiam takie rzeczy :)
Aga- Oleczek świetny :)
Roszpunka- super Ci w tej grzywce. Zresztą jak tak ślicznej kobietce może być w czymś nie do twarzy :)
jest 13 a Ilonka się nie meldowała hop hop???????? ze o innych nie wspomnę:*

Do góry