reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Majówka???? Tozto zimno było jak jesienia - gdzies mam takie majówki!!!
Co prawda w piatek zrobilismy otwarcie sezonu grillowego, ale od soboty zimnica i leje.

reklama
Witamy Cioteczki :* Stasinek ma już miesiąc jak ten czas leci :o
U nas wszystko dobrze, Mały Kochany, dzisiaj zaliczyśmy wizytę u okulisty i wszystko dobrze, badanie moczu ok, teraz wizyta z nerka, bioderka i szczepienie. Staś się tak kręcił w aucie, że aż przekręcił reniferka :D
Buziaczkiii :*
Zobacz załącznik 622992

Moja majówka też nie rozpieszczała pogodowo, ale tak samo jak Truskafffka spełniliśmy się towarzysko w 100%, średniacka pogoda nam w niczym nie przeszkodziła ;-) Superowo było! :-)

Madziulek jakie Staś ma boskie usteczka :tak: :blink:

witam

po długiej nieobecności..pamięta mnie ktoś jeszcze .?..

przeoczyłam narodziny Stasia - MADZIULEK gratuluje.. synuś prześliczny..

Bashi - tobie też już nie dużo zostało..

Paula - jak piesio..??

Truskaffka- czyli majówka udana..:-)

póżniej nadrobię resztę...

u nas ok Natalka skończyła 3 mies..a że jest dzieckiem bardzo ciekawym to trzeba z nią cały czas rozmawiać,albo nosic żeby wszystko widziała a ona się wtedy śmieje i gada..nocki nadal przesypia ..także nie jest zle..:-)

tylko brak czasu..gdy mała spi próbuje nadrobić prace w domu.i starsze córcie...i się śmieje że każdy dzień taki sam..:-D ale nie ma co narzekać :-) jest super

wczoraj starsza córcia miała 13-te urodziny i próbuje dziś domek doprowadzić do ładu..

miłego dnia..

Witam wszystkie mamuski :) U mnie pogoda od poczatku tygodnia pochmurna i deszczowa :( Dzis mija miesiac do terminu mojego porodu :) Juz niemoge sie doczekac az maluszek przyjdzie na swiat :) Jednoczesnie mam strach przed porodem gdyz to moja pierwsza ciaza ... Mam nadzieje ze bede mogla razem z Wami dzielic sie kazda chwila zycia mojej Corki, jak i korzystac z waszych porad na temat ,,wszystko o Maluchach" :) Zycze Wam milego i spokojnego popoludnia :)

Przede mna jeszcze 3miesiace (no chyba ze moj ksiaze postanowi wyjsc wczesniej) zaczal sie okres jedzenia I spania przez 24/dobe haha... Dopoki nadal mieszcze sie w rozmiar 38 moge sobie na to pozwolic ;D moj maly silny jak nie wiem co nonstop lazi i zwiedza moj brzuszek, ale jak czasem mi w zebro przywali to az gwiazdki mam przed oczami :/

Joasiu dziękuję, że pytasz :* Piesek fajny, lubi pobroić, ale od 5-go miesiąca w ogóle nie załatwia się w domu, a to dla nas najważniejsze :tak: A broić musi w końcu to szczeniak :-)
Ale ten czas leci, Natalka już ma 3 miesiące? :szok: Kiedy to przeleciało? ;-)
Wszystkiego najlepszego dla Wiktorii! :*

Jola witaj :blink:

Bashi to Ty niezła chudzinka jesteś :tak::-)

Hellol - wreszcie i jak dokopalam sie do bb :-D widze ze niewiele ulecialo. kilka postow i tyle.
MADZIULEK - Stasinek przeslodki tylko schrupac
Witaj JOLA
A u nas ok, na wizycie polowkowej malenstwo spalo dupcia wypieta do nas wiec nie dalo sie podgladnac czy nadal piulka czy moze cosik tam wyroslo, w kazdym razie mnie bezwiednie i mimo woli wciaz wymyka sie ON hmmm, pozyjemy, urodzimy, zobaczymy :-)

BASHI - pochwal sie brzuszkiem

reklama
Marysiu brzuszek to byl dawno temu teraz to jest brzuchol :)

Załączniki

• 1399818747643.jpg
    1399818747643.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 42
  • 1399818765115.jpg
    1399818765115.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 44
Do góry