reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ania co to za żmija cię wykańcza?? pewnie szefowa:angry: weekendy masz chociaż wolne?? Oooo to chyba jakaś grubsza sprawa:no:

Ja zamiast energetyka wolę kawę, one mają dziwne smaki:tak:

reklama
Roza w pracy to jakaś nie doruchana klientka wali mnie ona tak weekendy mam wolne ;)
cóż z tego jak nawet nie umiem juz rozmawiać z moim ;( chyba wolałabym iść do pracy

aniu a cóż to za ciche dni???????????

a ilonka może wykorzystuje obecność męża i na porodówkę skoczyła?

To dobrze że aż tak się nie przejmujesz ta babą:-)

Ania z m to może przejściowe, jakiś kryzys, wiesz wszystko się zmienia....będzie inaczej niż do tej pory, faceci tak mają:-)

Piąteczko albo stosują naturalne środki na wywołanie porodu :-p

Ania a co sie dzieje przeciez wy tak dobrze sie dogadujecie:eek:.....z tego co opowiadalas to odnosilam wrazenie ze wrecz nie mozecie zyc minuty bez siebie!!!!!!

Roza a ty widze ze juz cieszysz sie na sam bol brzucha ;-)
Piateczka ....moze faktycznie Ilonka postanowila urodzic ...bo maz w domu :-D

Katy kochanie wręcz skacze ze szczęścia:-D:-D, oj kto by pomyślał...., ale tak na serio to doczekać się nie mogę @ - o ironio!!!
I nie będę juz czekać na owu,tylko lecę do gina z badaniami i stawiam sprawę jasno - żadnego gadania o nie nakręcaniu się i urlopie:tak::-)

Dokladnie Roza:tak: powiedz ze nie wyjdziesz poki ci jakis konkretow nie przedstawi!!!!!! Kawa na lawe i czlowiek od razu wie na czym stoi z czym sie ma zmierzyc........:tak:

A ja nadal w pizamce latam i to bez stanika :-D:-D:-D

No mam ale nie chodze z cycami na wierzchu :-D:-D:-D no ale trza stanik ubrac:tak: co by maz nie pomyslal ze ma aborygenke w domu :szok::eek::-D

No a gdzie ta Ania ???????

Ja wczoraj sie usmialam z mojego m........ popil troszke bo bylismy na 18 mojej siostrzenicy i po powrocie do domu zadzwonil do kolegi i powiedzial mu zeby sie nie zenil i nie odliczal do slubu bo on wpadl na nowy plan i zaloza stowarzyszenie szykanowanych przez swoje kobiety:-D:-D:-D bo oni sa stopowani, nie moga rozwinac skrzydel i nam nie odpowiadaja i ze sa ograniczeni........tu sie zgadzam ale ograniczeni inaczej :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ania odpadła :p przysnęłam
Katy no własnie o to chodzi że nie rozumiem co się dzieje :( zawsze wszędzie razem każda chwilę razem a od kilku dni nawet nie rozmawiamy ze sobą :( ryczę już drugi dzień ....
Jak tak dalej będzie to ja tego nie wytrzymam :(((((( i chyba zacznę szukać pokoju i albo zrozumie że nas traci albo będę musiała nauczyć się zyć sama ale że to nie wchodzi w grę więc kto wie co będzie
ja go naprawdę kocham!!!!!!!!!!! nie umiem żyć bez niego
a o co poszło?? hmmm ma dużo ważniejszych spraw od nas zazwyczaj gra 20h na dobę i puszka z browarem to już mu się chyba na stałe przykleiła do ręki :(((((((((((ech żebym miała do kogo pójść a tu sama jak palec w tym kraju ....................

Do góry