reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Piąteczko, musisz mi wybaczyć problemy z koncentracją:-)
Wieloryb... Jak siedziałam ostatnio w basenie u siostry to chciała wzywać Greenpeace!!!!! :laugh2:

reklama
rozumiem aczkolwiek bardzo żałuję :( ciekawa jestem Ciebie i Twojej gromadki ale to nic jak przyjadę na wakacje B-y to będę miała okazje osobiście poznać hehehehehehehehhe pozdrów Karolcię i powiedz żeby nie szalała za bardzo z tymi robotami niech się oszczędza a nie zaharowuje

dziama wreszcie ma dziewczyna kuchnię dla siebie to niech korzysta:rofl2::rofl2:
a pokój goscinny jest w planie, więc problemu nie widzę ha ha

racja:) ja już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła pobuszować w swojej kuchni póki co to świat macochy i działam tam pokątnie:) w mojej kuchni kładą się płytki na chwile obecną ale na jesień mam nadzieje juz tam królować :) jeszcze mi to zbrzydnie pewnie

dziama ja tez jakos nie mam weny,,,,wiec sama nie wiem co masz upichcić ....... inne dziewczyny maja głowe na karku (ja teraz nie koniecznie ) wiec wspolnymi siłami i cos sie wymysli aby było tanio szybko i duuuuuuuuuuuzo hihi ;-) :-) :-D:-p

ilona zrozumiałe że ty teraz czym innym żyjesz :) ale wiem ze zacięcie kulinarne to Ty kochana posiadasz tu jedno z największych to juz udało mi się zauważyć :) myślałam o grillu byłoby po najmniejszej lini oporu ale i bez nakrywania cudowania - tak swojsko dzieciaki by pobiegały po dworze itp ale musze mieć alternatywę w razie złej pogody no chyba ze w razie niepogody piekarnik :)

ojjj kochana ja to mam problem teraz z wymysleniem obiadow ....jakoś naprawde nie mam pomysłów...........Grill to świetny pomysł......kiełbaski, szaszłyczki, kaszanka z cebulka,boczuś , skrzydełka czy nawet karkówka fajnie przyprawiona :-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w piekarniku tez by przeciez jak cos wszystko fajnie sie zrobilo .....

ostatnio fajny przepis dostałam ze schabem w piekarniku ............

schab na noc namarynować pieprzem sola i czosnkiem (ja zawsze uzywam do tego czosnek w proszku, albo sól czosnkową) wcześniej rozbić na wielkie dość cieńkie schabowe .........( mozna tez dodac troszkę przyprawy do kebab albo inne do mięs )
Zetrzec ok 1kg marchewki , ze 2 pietruszki, i ze 3 cebule wieksze ( cebule pokroic w krążki) i przekładac tak to wszystko np na dużej blaszce .........marchewka,pietruszka ,cebula schab, marchewka, pietruszka,cebula, schab .........na koniec wylać cały majonez na wierzch i duuuuuuzo tartego sera ,,,,,,,, i to wszystko piec ok 1,5 godziny,,,,

Do tego po ziemniaczku , albo kluski sląskie z torebki hehe :p mizeria albo wiosenna sałateczka z feta i sosem np czosnkowym czy koperkowym :-D no ale to na tenn wypadek gdyby pogoda nie była odpowiednia na grila :-p

reklama
Do góry