reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

agnes spróbuj ciepłe mleko albo jabłko, Mnie to pomaga co prawda nie na długo ale na tyle aby mozna było usnąć bo mnie od rana do wieczora męczy i w nocy najbardziej, a jak nie to reni, ja muszę sobie kupić i spróbowac !!!!!
sylwia takie uroki ciąży niestety :confused: mam nadzieje ze to chwilowe złe samopoczucie !!!!!!!!!

Ania Ja Cię proszę pisz szybko co pokazał test bo ciekawość mnie zeżre normalnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
No więc tak z góry przepraszam za post pod postem:tak::-)

a więc wynik testu jest jednoznaczny i nie pozostawia żadnych złudzeń

to dziewczynka

ale co będzie naprawdę okaże się za pare tygodni na usg :))))))

EDIT

dziękuje wam moje drogie za pamięć :))))))))

ania no to gratuluję córeczki. ciekawa jestem na ile ten test jest wiarygodny. a kiedy masz usg które mogłoby to potwierdzić?

ilona, sylwia dzięki za rady. na razie nie jest tak źle więc sprobuje domowe sposoby. a jak będzie gorzej sięgnę po renie. w piątek jeszcze gina zapytam co on radzi

Agnes kochana nie wiem kiedy juz mogłabym się dowiedzieć jak myślisz w którym tygodniu mogę iść na usg żeby mi mógł lekarz powiedzieć
bo ja pójdę prywatnie więc doradzcie mi który tydzień jest najlepszy już do określenie płci

AGNES ja na zgagę jadłam migdały żuje się je powoli mnie zawsze pomagały

aniu dzięki za radę. właśnie chce sprobować z migdałami i mlekiem.
mi płeć pierwszy raz podał w 12 tygodniu, ale to tak na "wydaje mi się, wygląda na chłopca", potem w 16 tyg już na 90% był synuś, a w 20 tc już na 100%. ale to zależy od lekarza i usg. mój gina do którego chodzę prywatnie ma usg 3d i jest dobry w określaniu płci z usg. bo jak byłam na NFZ u innego lekarz to nawet w 20 tc powiedział że za wcześniej na płeć na tym usg co ma

myślę że ok 16tc to już dość pewne.

Ostatnia edycja:
Dziękuje Agnes więc tak mniej więcej zrobie to USG
ale powiem ci że dla mnie nie jest ważna płeć :))) dla mnie liczy się to że będę mieć dzidziusia i tyle mój Piotruś chciał synka (bo ma dwie córy) i teraz nazywa naszą maleńką istotkę Filip :tak::-D:tak::-D wszyscy w domu czekali na ten test no i wszyscy razem wołają na mnie teraz Filip :-) a poza tym wiesz ten test jest dokładny na 98% i kto wie może jestem w tych 2% błędu ;-) e tam nieważne dla mnie czy będzie Luke czy Lily

to widze imiona już macie gotowe. dla mnie też nie ważna była płeć. ja od początku czułam że noszę synusia no i się potwierdziło. chociaż córeczkę też bym chciała ale to za drugim razem będę probować. no dla córeczki miałam fajne imiona a dla chłopca to jeszcze zanim w ciąży byłam ustaliliśmy z m że Aleksander. a teraz ja się zastanawiam nad innymi ale mąż już nie chce słyszeć. ma być Oluś i nic do niego nie przemawia więc chyba tak już zostanie

Aniu TY szczęściaro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJĘ PIPECZKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALE ZAZDROSZCZĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czemu te testy takie drogie są hihihi
:-p

reklama
Ania no to czekamy na potwierdzenie, swoją drogą to nie wiedziałam że takie testy można kupić:-). Czego to nie wymyślą:tak:

Agnes ja też polecam migdały:tak: ja starałam się w ogóle nie brać żadnych leków, nawet reni

Ilonka ale u ciebie chyba się nic nie zmieniło??? nadal dziewczynka:tak:?

To ile kosztuje taka przyjemność??:-)

Do góry