reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hejka

u nas wczoraj prąd wysiadł z tych szalonych wiatrów, więc zmuszeni byliśmy do romantycznego wieczoru przy świecach:-D
D stwierdził że częściej musi nam prąd wysiadać:-D

grzeczna musiałam być, bo mikołaj przyszedł:-D do wszystkich przyszedł:cool2:
ja sprytnie do prezenciku D dowaliłam moich ulubionych cukierów i teraz zajadam do kawki:-D

Mati ma jeszcze mikołaja w przedszkolu więc opowieści nie będzie końca :-)

Rozia udanego weekendu :)
Paula ujć... biedna antena...
i przykro mi z powodu teścia kuzyna :(
Joasia jak u Ciebie?
Liluu u was też hula wiatr czy spokój jest?
Marysia powodzenia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

pozdrawiam ;)

truskafcia a dziękuje, uspokoiło się na szczęście

to super że mikołaj już u was był mój dopiero musi do sklepu jechać bo se wczoraj zapomnial ze to juz dziś :cool2:

edit

a wy gdzie sie podziały?? prezentami się bawicie? no to chyba każda wibrator dostała:-D

2 edit
Paula zostaw go i chodź tu:-D

Ostatnia edycja:
Pewna że książkę a nie węgorza :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kurde ale jestem wściekła :( wyobraźcie sobie że mam domowe koty nie wychodzące z domu i mam pchły w pokoju noż kurna ale mnie trzepie normalnie no jakim cudem,jakim ???????????????kupiłam specjalny spray u weta spryskałam całe dywany i wykładziny i zobaczymy czy pomoże mam normalnie ogolić koty na łyso

LiLuu węgorz będzie po południu albo wieczorem ;-)
Kurde, dziwna sprawa z tymi pchłami... a może jakimś cudem przyniosłaś je z zakupami? :confused: Słyszałam o takich przypadkach... :tak:

albo dziewczyna co tu przychodzi też ma dwa koty ale one wychodzące są :confused: mówię ci masakra z nimi najbardziej mi żal Lilki bo ja to se poradzę ale mam nadzieje że po dzisiejszym psikaniu pójdą sobie w cholerę

LiLuu a to bardzo możliwe, że ta dziewczyna przyniosła :tak:
Niby mówią, że pchał zwierzęca się człowieka nie ima, ale ima się ima, bo Puzla ostatnio ugryzła :szok: Babcia ma koty i psa wychodzące na zewnątrz.... niby pryskają je itd. ale wiesz jak to jest, zawsze jakaś mocniejsza sztuka przetrwa :-p
No, ale nie uchronisz przed ugryzieniem... szansa tylko w tym, żeby te środki pomogły je zniwelować...

paula pchły nie imaja sie ludzi dopuki maja zwierze koło siebie ale jak ni ma zwierza to właśnie ludzi gryza bo muszą jeść co dwie godziny :-(i wtedy człeka się łapią cholerstwo ci powiem one sie tylko nas nie trzymają czyli nie siedza na nas cały czas jak np wszy ja im zapodalam krople na kark zobaczymy mam nadzieje że pomoże a no bo koty do mnie do pokoju nie wchodzą maja zakaz

reklama
Do góry