reklama
P
Paula~
Gość
Joasiu ja to nadal mam nadzieję, że w końcu zacznie mi iść w cycki
Rety, jak ten czas leci
Rety, jak ten czas leci
P
Paula~
Gość
LiLuu jak deser? :-)
Joasiu trzymaj, trzymaj ja tam dotrę do Ciebie i przywiozę tego zaległego kuriera, co Ci kiedyś podprowadziłam Może jeszcze ma pakunek a jak nie to chociaż posprząta
Joasiu trzymaj, trzymaj ja tam dotrę do Ciebie i przywiozę tego zaległego kuriera, co Ci kiedyś podprowadziłam Może jeszcze ma pakunek a jak nie to chociaż posprząta
Paula- trzymam
a co do kuriera to w piatek mialam dostac posciel do lozeczka:-):-) i co ?? i znowu zes go podprowadzila bo nie dotarl.. rozumiem jednego ale dwóch
Lilu- hello..moze wystarczy tych deserkow
a ja m wyslalam do sklepu po loda ( bez skojarzeń ) ;-);-) truskawkowego :-):-)
a co do kuriera to w piatek mialam dostac posciel do lozeczka:-):-) i co ?? i znowu zes go podprowadzila bo nie dotarl.. rozumiem jednego ale dwóch
Lilu- hello..moze wystarczy tych deserkow
a ja m wyslalam do sklepu po loda ( bez skojarzeń ) ;-);-) truskawkowego :-):-)
biapl
Fanka BB :)
A ja sie pochwale...kupilam se nowa pralke,bo w starej pompa wysiadla...n i jest suuuper ta nowamoze pieprznieta jestem,ale ciesze sie jak dziecko...potraktowalam to,jako prezent z okazji powrotu do pracy,zeby mec wiecej motywacji do niej chodzic
reklama
P
Paula~
Gość
Joasiu przywiozę Ci ich obu :-)
O jaaaaaaa truskawkowe lodyyyy Szkoda, że tego nie przeczytałam zanim pojechałam po rodziców, bo bym do sklepu podskoczyła, a teraz to już dupa
LiLuu trzymajcie się twardo :-)
Biapl widziałam praleczkę, super
O jaaaaaaa truskawkowe lodyyyy Szkoda, że tego nie przeczytałam zanim pojechałam po rodziców, bo bym do sklepu podskoczyła, a teraz to już dupa
LiLuu trzymajcie się twardo :-)
Biapl widziałam praleczkę, super
Podziel się: