reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Paula jeszcez nie wiem, bo w piekarniku są ...za jakieś 10 minut Ci powiem ;-)

edith...

No i wszystkie się pochowały... Liluu przestań bzykać się po kątach i chodź tu, bo chłopa wykończysz :-p

edith 2

właśnie się zorientowałam,że nie dałam oleju do ciastek, a powinnam... No cóż, zobaczymy co z tego wyjdzie...

Ostatnia edycja:
reklama
:laugh2::laugh2::laugh2:teraz to chyba bym musiała koleżankę bzyknąć :-D:-D:-D:-D bo P w pracy ale już skończył i wraca do mnie :-p

joanna a weź ty się normalnie zbuntuj w końcu:no::wściekła/y::angry:noż co za ludzie ja piernicze :crazy: żeby kobiecie w 32 tyg ciąży podrzucać dziecko na cały dzień wrrrrrrrrdaj mi telefon do tych ludziów to im powiem co o nich sądzę

Paula no wiesz co ? zdradzać mnie z lakierem do paznokci :confused::baffled::-D

Rozia a co się martwisz :-p

Powiem Wam,że pomimo braku oleju ciastka w smaku wyszły całkiem calkiem i wróżby bez problemu wychodzą z nich :-)

Liluuu nie wnikam z kim się tam zabawiasz, ale wyluzuj trochę, bo nas gorszysz ;-) :-p

edith...

Dobra dziewczynki, idę się ogarniać, bo prawie w proszku jestem...
Postaram się jeszcze zajrzeć do was przed wyjściem... A na marginesie jednak wracamy później do domu. M nie pije- powiedział: pij, pij będziesz łatwiejsza :-D

Ostatnia edycja:
Rozia :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D o jacie to będzoe sex bez ograniczeń:-p i może rodzeństwo dla Bianki

a co do ciastek olej byłby ważny gdyby miały być jedzone jutro pojutrze bo olej utrzymuje wilgotność tak jak każdy inny tłuszcz

Liluu cieżko z tym rodzeństwem, bo tabsy biorę, ale kto wie ;-)

do jutra na bank nic nie zostanie, bo nie ma ich dużo, a mi barzdo smakuja, bo są słodko-słone :-) Także pożrem to co zostanie :-)

dziecko zabrali:p:p
m wrocil..polazl po drzewo do kominka..i wieczor przed tv sie szykuje..:-):-)

Lilu- szkoda gadac..tylko ja nie mam z kim dzieci zostawic..bo wszyscy maja w d.. M sie smieje ze jak bede na porodowce to beda wydzwaniac kiedy wracam bo maly bedzie ,,niby,, za ciocia tesknil:p:p chyba sie musze obrazic wtedy bede miala spokoj..:-):-)

Wiesz co Joasiu aż mi sie coś robi jak to czytam no co za ludzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ty powinnaś postawić sprawę na ostrzu noża ja wiem ze to rodzina itd ale ty jesteś w ciązy !!!!!!!!!!!! czy oni tego nie rozumieją?????????????? wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:angry::angry::angry::angry::angry::angry:ale bym se ich wypożyczyła takie coś nie może być. a jak będziesz miała noworotka w domu to też będą ci go podrzucać ??? pewnie tak no bo co to jest jedno dziecko w tą czy w tą

wiesz on jest grzeczny wiec podobno mi nie przeszkadza..przywoza go zeby sie z dziewczynami pobawil..bo on jest sam i mu sie nudzi..aj tam...
a ty jakie plany na wieczor??:p;-)

reklama
Asiu jak co wieczór od ponad dwóch tygodni :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Drazem z P no i Lilką a wy?? jaki film planujuecie?

Do góry