reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Paula a ile ta przyjemność Cię kosztuje, jeśli mogę zapytać ?/ ja tez bym chetnie coś takiego sobie zafundowała, ale to chyba trochę kosztuje, co?/ Wiem,że już pisałaś chyba kiedyś o tym, ale mi się zapomniało :-(

A co do owulki, to jesli jest z dwóch jajników, to chyba może być w różnych dniach, bo każdy pęcherzyk jest niezależny od siebie, a musi urosnąć do pewnych rozmiarów,żeby mógł pęknąć ... Ale nie jestem specjalistą w tej dzidzinie :-)

reklama
czy chciałabym bliźniaki? hmmm tak tyle że w moim wieku to duży strach już jest ale P by chciał :-Djak nie chciał to nie chciał a teraz go nawet na bliźniaki wzięło :happy:

Paula prosze o wybaczenie :tak::-p

a co do imion to wiesz lubimy dwa filmy gwiezdne wojny i Harrego pottera :tak:Lily też ma imię z tego filmu

Rozia ja płacę 179zł za jedna sesję (bikini głębokie), cena zależy oczywiście od tego jaka część ciała jest depilowana. Chociaż widziałam tez bikini głębokie za 300zł, więc wszystko zależy od salonu... Ja mam taniej dlatego, że dziewczyna dojeżdża do salonu ze śląska i to była taka cena first minute ;-) No i najważniejsze- im ciemniejsze włoski, tym lepszy efekt, bo np. blond czy jakieś takie jasne nie znikają :no: Ja miałam praktycznie czarne to efekt jest 100%, ale mam też miejsca, gdzie są jasne i faktycznie tam nie znikają, ale to naprawdę kropla w morzu. Jestem mega zadowolona. Sorki za dosłowny opis, ale chcę udzielić dokładnej informacji :sorry: Aha no i trzeba przyjąć 7-8 takich sesji i później raz w roku przyjść na przypomnienie organizmowi o tym, że włoski mają nie odrastać, ale to już dla własnej pewności, bo generalnie jeśli nie chcesz to nie musisz. A np. dziewczyna mówiła, że pod pachami wystarczy max 6 zabiegów.

LiLuu no to może jest szansa na bliźniaki ;-) Fajnie :-)

Paula ja sie modle żeby w ogóle sie fasolka pojawiła :-)
a z tym laserem to słyszałam właśnie że tylko na ciemne włosy działa :tak:

To,ze na ciemne działa, to wiedziałam, ale kurcze myślałam,że trochę mniej tych sesji jest potrzebnych.... Może kiedyś będę zarabiać jakieś normalne pieniądze albo w totka wygram, to się cała wydepiluję :-D

LiLuu a pewnie, grunt żeby była, a później będziemy trzymać kciuki za podwójne szczęście :-p

Rozia ja myślałam o nogach, ale to baaaaardzo dużo kasy by wyszło, a poza tym nie jestem pewna co do efektu, bo mam sporo jasnych włosków... Niby dużo ich, ale co z tego skoro jasne :baffled: Więc chyba nie ma sensu... Może jeszcze kiedyś sobie pachy zafunduję... :-p

A co do Gwiezdnych Wojen i Harrego Pottera to nie oglądałam ani jednego ani drugiego :zawstydzona/y::-p

reklama
Do góry