reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Paula no czas do soboty jest, bo impreza dopiero wieczorem ;-) No plany są:-) każdy ma przynieśc coś do jedzenia :-) Ma być lanie wosku, to i cizasteczka z wróżba mogą być :-)

edith..

Tylko takie z jajem poproszę :-)

Ostatnia edycja:
Na pewno superancko będzie na tej imprezie, a i myślę, że przyczynimy się troszeczkę do tego i wspólnymi siłami wymyślimy jakieś fajne, jajcarskie wróżby :-)

Znalazłam jakies na necie, nie wszystkie fajne, ale coś tam można z nich wyciągnąć, ale oczywiście najbardziej liczę na Was :-)

Zwykle jest super na takich imprezach, bo w kalambury gramy i takie tam :-)

Zazdroszczę :tak:

Ja też znalazłam kilka na necie:
„Zrób to dziś, bo jutro może być już nielegalne”
„Szczęście, którego szukasz jest w drugim ciasteczku”
„Fortuna mówi, że w końcu zrobisz pranie”
„Zawsze słuchaj swojego ciasteczka”
„Fatal error”
„Uwaga! Spożycie grozi zatwardzeniem”
„Bardzo atrakcyjne ciasteczko będzie miało Ci coś do powiedzenia”
„Nazywasz mnie chińskim ciastkiem, a może mam na imię Ola?”
„Podaj mi datę urodzenia, a powiem Ci ile masz lat”
„Najlepiej spożyć przed: 06.12.1934”
„Made in China (k. Radomia)”
“Lubisz puzzle? To złóż mnie powrotem!”
„UWAGA!!! ZAKALEC!!!”

No wlasnie to znalazłam :-) I jeszcze kilka innych :-)
Powiem Ci,że zawsze jest wesoło, bo zawsze w cos gramy i wszyscy są na bani:-)

Widze ze sie tu andrzejkowo zrobilo :) ja 8 lat temu wlasnie w andrzejki mialam pierwsza randke z P :tak: Cudowna noc byla kupe smiechu i wogole bylo super wtedy wlasnie zrozumialam ze to ten jedyny nigdy wczesniej nie czulam niczego takiego nawet pierwsza milosc zostala przycmiona :sorry: Cudowne chwile

reklama
Do góry