reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej laseczki
ale naprodukowalyscie..

Lilu- spoznione:p ale wszystkiego co najlepsze i czekamy z niecierpliwoscia na tescik:-):-)

Truskaffka- buzuaki dla corci

Roza- to pewno przez hormony.bo moj tez twierdzi ze sie czepiam bez powodu:p

Marysiu- daj znac jak po kontroli..tez bym chciala obiadku nie robic..bo mam lenia.:-)

wczoraj byli u ns znajomi z 14 mies corka..chudzinka taka:-) ale dostalismy z M wytrzeczczu jaksie okazalo ze mala kawke popija..normalnie sie trzesie jak kubki widzi..a mamusia nie widzi nic zlego w podawaniu jej kawy lyzeczka..wiec ja juz chyba stara jestem..bo takiego nowoczesnego wychowania sobie nie wyobrazam...:p:p

milego dnia

reklama
Joanno to nie ty jesteś zacofana ale sory za słowa Twoja znajoma jest walnieta i to zdrowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aż mi sie nóż w kieszeni otworzył :no::wściekła/y::wściekła/y::crazy: no jak można

edit

Paula gdzie się podziewasz???????????????????????????? o reszcie nie wspomnę :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Hej Ho ;-)
U mnie dzisiaj słonecznie :cool2:

Truskafffka
najlepszego dla Melusi :* Całuski :-)

Roza cmok w bok :* oby hormoniska dały Ci spokój :tak:

LiLuu zaciskam żeby @ nie przylazła :cool2:
Jestem już, jestem :-p jakoś nie było mi tutaj po drodze :sorry:
A reszta to nie wiem jak będzie się tłumaczyć :szok::wściekła/y::crazy:

Bashi jak sytuacja u Ciebie? :confused:

Miłego Dzionka :*

Bashi rób test !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! coś mi się wydaje że @ już nie przyjdzie :D:D:D:D ale super by było

Paula no twoje szczęscie :-D

Rozia???????????????????????????????

reklama
Do góry