reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam :)
W pracy mnostwo roboty, gdyby mi nie przypomnieli, zasiedzialabym sie do teraz :-D
Bashi a ile sie staracie, bo doczytalam tylko ze krotko, my staralismy sie prawie 2.5 roku, wiec zobaczenie dwoch kresek bylo ogromnym szokiem ;-) zawsze mialam nieregularne @, albo wcale sie nie pojawiala, lekarz kazal robic testy owu w kwietniu, ale olalam to, poszlam do pracy, zapomnialam i wyluzowalam i w sierpniu DWIE KRECHY na tescie ;-) teraz prawie polowa, a gdyby nie zdjecia z usg to bym nadal nie wierzyła :-D

reklama
Madziulek a masz jakieś dolegliwości ciążowe, czy spokojnie przechodzisz? :blik:
O jejku, 2,5 roku to sporo... ale najważniejsze, że się udało :-)

Bashi mąż grzeczny? ;-)

To jest pierwszy miesiac staran..ale myslalam ze ja mloda 21 lat nie uzalezniona od zadnych uzywek dobry I zdrowy tryb zycia itd... to jakosc szybko to sie stanie...w kazdym badz razie poczekamy do konca tygodnia a jak nie to sprobujemy wnoolejnym miesiacu ;)

Tak..zobwczyl wynik testu I coz... nie moze nic zmienic wiadomo. Ale tez sie zaangazowal, uwierzycie ze on do mojego brzucha zaczal gadac kazdego dnia a tu d..pa NIC...po tescie pozlozylismy sie spac bo jakos rozmowa sie nie kleila..

Bashi na to niestety nie ma reguły... Wiek tak naprawdę nie gra zbyt wielkiej roli jeżeli chodzi o zajście w ciążę :no:
Biedny... no, ale może jeszcze nie wszystko przesądzone i jeszcze w tym cyklu zobaczycie II ;-)
Aha no i najlepiej rób test rano...

Paula, a wlasnie zero takich powaznych, na poczatku musialam usunac dwa zeby, a teraz mnie czasem wieczorami mdli, a tak spokojnie, no i podejrzewaja piasek na nerkach, bo wyladowalam tydzien temu na pogotowiu, ale ponoc w ciazy to normalne i musze duzo pic ;-)
Bashi ja tez mloda, bo 22 mam skonczone, ale dam Ci jedna rade, olejcie starania, bo najgorsze jest sie spinac i ciagle o tym myslec, wtedy ciezko zobaczyc Dwie Krechy, sama widzisz, my odpuscilismy i od razu sie udalo ;-)

reklama
Do góry