reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Rozia aha myślałam, że sama robisz :laugh2:
Tak, właśnie teraz dzwoniłam no i niestety... :baffled:
Ja się Biance nie dziwię, pogoda tylko do spania- przynajmniej u mnie ;-)

Marysiu z jablkiem nie jadlam nic poza ryzem hmmm i brzmi fajnie ale ja mam truskawki w zamrazarce

paula ja ci moge wszystko wytlumaczyc dokladnie i byc pod telefonem taak ze mozesz zaskoczyc swojego puzelka :-D Ale by bylo a uwierz mi to nic trudnego

Marysiu no muszę przyznać, że też bym nie pogardziła takim knedliczkiem z jabłuszkiem :-p

LiLuu oki, trzymam za słowo :tak: Ale nie dziś- proszę :laugh2:

Ja tak narzekam na to moje gotowanie, ale za to mogę Wam elegancko posprzątać jakby co :laugh2: Mam fizia na tym punkcie :sorry: Także SPRZĄTAM za OBIAD!!! :laugh2::laugh2::laugh2:

Paula mówią też na to chyba pampuchy ale pewna nie jestem:sorry: takie drożdżowe kulki gotowane na parze i do tego słodka śmietanka:-)
Ja to też wolę posprzątać niż przy garach stać:-)

Lecę szykować się po Maję bo dziś kończy wcześniej:tak:

Miłego dnia.... u nas jest tak pochmurno że siedzę przy zapalonym świetle:baffled:

Paula to się mogę iść na taką wymianę :-) Bo ja zdecydowanie wole gotować :-) Tylko bałaganu robię przy tym strasznie dużo, ale mam umowę z m,że ja gotuję, a on później ogarnia chaos jaki powstał po tym :-)

Roza tak myślałam,że to to i też bym zjadła :-) mmmmm

LiLuu spoczko, mam nadzieję, że zdążę :tak:
A druga moja nadzieja, to to, że będziesz zaglądała do nas przynajmniej od czasu do czas :*

Roza oj to nie jadłam :no: Chyba będę musiała spróbować skoro takie dobre :-)
Też mam czarną d**ę w mieszkaniu :laugh2:

Rozia no to się uzupełniamy :-p
U nas znowu jest tak, że Puzel gotuje, a ja mu coś tam pomagam i stoję na zmywaku :laugh2:

Bashi wstawaj! :-)

reklama
Paula postaram sie na przerwach do was zagladac :tak:
Paula i rozia ja wam na fb wysylam zaproszenia na blogo kulinarne godne uwagi

a ja juz nie wiem co gotowac :eek:
Roza u nas to kluski na parze uwielbiam tez z czekolada albo maselkiem z cukrem mniam alescie mi namieszlay galgany jedne

Do góry