reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lilu nie przejmuj się u nas też pada :-D:-D:-D ale już jutra ma być słoneczko :tak:

Sliczna ta nasza nowa forumowiczka :-):-):-):-)

Paula a ty masz dzisiaj wolne???

Roszpunko to do roboty:-) synek mega przystojniaczek więc córcia też będzie śliczna :tak:

Ja dzisiaj chyba długo nie popracuje bo mam mega dużo prasowania w domu .......chyba mnie nie będzie widać z tej kopy :-D:-D:-D

reklama
witam

katrina- mi tez sie wydaje za ta ciaza przebiega inaczej niz poprzednie..inaczej tyje..inne rzeczy jem..:-) ale moze sobie wmawiam na tego synka.. jeszcze 2 tyg i sie dowiem

lori- gratuluje..corcia sliczna:-)

katy- mnie tez prasowanie czeka i mycie okienek..pranie firanek..ale poczekam na meza siostre bo chce pomoc ..wiec trzeba skozystac :-):-)

reszty nie pamietam :-):-)

ide poudaje ze cos robie :-):-) chociaz raz..

milego dnia..

paula- dzis wolne ??

Paula zalatwiam z tym obywatelstewm :baffled: Masakra

katy nie zartuj ze u ciębie tez pada:-D:szok::-D:-D

A Lilianka ma tak jak Lily tez nie daje sobie do dziaj nic na glowe wcisnac :-D

Wrocilam ale to jeszcze nie koniec we wtorek dopiero bedzie stres bo jade skaldac ta aplikacje :baffled::baffled:

hejka

pojechałam dziś z mamą i Melką na zakupy:-D
chciałam się rozejrzeć za spodniami...a wróciłam z dwoma sweterkami i bluzą zapinaną:-p
Melce kupiłam wieszaki do szafy...bo przecież laska ma tyle kiecek że wiecznie wieszaków brakuje:-p

zaraz się zbieramy na spacer i po Matika do przedszkola :)

zaglądam tutaj...a tu takie piękne wieści!!!!

Lor GRATULACJE!!!!
Lilianka śliczna, księżniczka kochana
i już charakterek pokazuje haha
:-D

Niech niunia chowa się zdrowo, radośnie, braciszek z tatusiem niech rozpieszczają małą królewnę, a mamusia niech stroi i cyca daje :-p

hejka

Lori - tak jak juz pisałam - GRATULUJĘ!!!!! Już po raz drugi (coś takie przeczucie wczoraj miałam, że Lila juz jest po tej stronie mocy), buziaki dla Was i szybkiego powrotu do domku,

Joasia - pierwsze ruchy z Kubusiem i w sumie przez cały czas - były inne niż z dziewczynami, bicie serduszka, tez inaczej, dziewczyny miały zawsze 160 uderzeń!!! a z Kubą było od 130 - 140 max. Miałam ochote na jedzenie takie konkretne, ostre i kwaśne, słodkie mi nie podchodziło. W sumie dobrze, bo jakbym słodkim się objadała, to by na 16kg się nie skończyło. Poza tym bardzo "poszło mi" w pupę. Śmiałam się, że jak murzynka mam tyłek i taki wypięty, że zaraz bedzie mozna kufel z piwem postawić i się nie wyleje.

Katy - kochana - żyjesz!!!!! Normalnie jak duch... zaglądaj do nas, nie zostawiaj nas tak!!!!

reklama
Katy no baaa my tu na straży cały czas... ;) wpadaj częściej :)
Liluu gratki :-):-):-):-):-)

pokażę wam moją wariatkę małą:-D
tu ...kobietka moja się "wycisza" przed drzemką :p i serio...10 minut po nakręceniu filmiku chrapała

a tu po drzemce gadulec mały :)

Ostatnia edycja:
Do góry