reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lorin- u nas tez po poludniu zagoscil deszczyk , bo jakbby to moglo byc przeciez tak dawno nie padało;-):wściekła/y: terz na wieczór sie rozpogodziło:-)
Jedz jedz kochana , a może zgagi nie bedzie:tak:

Ja dzis pozwoliłam sobie na malą rozpuste i kupiła chipsy lays:szok: och jak ja uwielbiam je a teraz tak bardzo musze je ograniczac. W sumie to wogole ich nie jem od kad zaszłam w ciąże:szok::no:

reklama
Czyżby zgaga:eek: Ja musze powiedzieć , ze wszytsko moge jesc i nie wiem jeszcze co to zgaga i ma nadzieje , że juz do konca ciazy sie nie do wiem:tak:

Wiem , że to nie zdrowe , ale jakos nie moglam sie oprzec:-) Chyba po prostu miałam ogromnego smaka na nie:szok::tak:

Witam z saamego rana:tak:

Pogoda zapowiada sie ladna , ale pewnie bedzie tak jak wczoraj troszke po swieci sloneczko a potem bedzie znowu padac:-(

Lori-współczuje tej codziennej zgagi.... Ale mowia , że jak masz zgaga to twojemu maleństwu rosna włosy:tak: bedziesz mogla od razu kucyki robic i spineczki przypinac;-):happy:;-)

mama dzisiaj nadal nie wychodzi, ale juz jutro powinna wyjść

ja wcinam śniadanie bo chłopaki dali mi troche dłużej pospać i uciekamy na plac zabaw żeby tata mógł w świętym spokoju skączyć garderobe.

witajcie

My korzystamy z pogody. Nie pamiętam kiedy takie lato tu było, więc wygrzewamy stare kości ile się da.
Wczoraj robiliśmy roczek Kubusia - część "jedzeniową", zrobiliśmy w formie grilla na ogródku.

Hej
ja weekend tez u rodzicow ,lezałam ile sie da ..w sobot skurcze mnie złapały co 15 min ale po 2 h i nospach przeszło wiec odetchnełam ufff

ja cokolwiek zjem to zgaga i chyba przejdzie jak brzuch juz sie opuści

aaaaaaaaaaaaaaaaaa i zajrzyjcie na fb news jest :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no i chyba ktoś się nie pogniewa :-(

reklama
Hej,
w nocy popadało to i pogoda gorsza, ale wczoraj hica była nie z tej ziemi.

ciekawe jak szybko nadejdą czasy że roczek będzie taki sam jak komunia. Już u mnie w pracy robili roczki w restauracji na 20 osób :dry:

Katrina - koniecznie musisz nam pokazać solenizanta z tortem :tak:

Malami - no i ładnie, teraz bede ciekawa co to za news a nie jestem z wami na fb :dry:

Do góry